VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JULETRE ONLINE!

Åh såna julkänslor jag får i år! Jag längtar tills vi ska fylla huset med familj på julafton och fira tillsammans. En ny tradition. Även om barnen gärna vill tillbaka till Åre och Tott. Det vore kul att få till det ett år snart också, men för första gången på år vill både jag och E hålla traditionen och landa i vår egen jul hemma.

Trots att vi inte fått snö ännu gnistrar det alldeles vitt och frostigt av solen idag. Jag jobbar hemifrån och tror det blir en springlunch idag, stel och trött då brukar det hjälpa. Det värsta för min kropp är att sitta stilla.

I år blir det en äkta julgran / juletre och hur idyllisk tanken än är att tillsammans åka och handla en julgran hela familjen så är jag bekväm och inser att granen bara kommer barra ned vår Tesla haha. Så jag beställde hem vår julgran på nätet med passande julgransfot och allt, så smidigt.

Nu kan december bara komma!

juletre_plantasjen


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna