VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SJÄLVMEDICINERING

Mitt i veckan och jag startade dagen med att klä på mig springkläder och sprang en snabb runda när jag vinkat av Ella halvvägs till skolan. Det värkte överallt efter en natt ( till!) utan sömn med pipande överallt. Jag skulle egentligen behöva sova en halv dag men den möjligheten finns inte och låsningarna har krupit sig på denna vecka. Så en springtur var det jag valde att prova och: JA det gav mer energi och jag stretchade länge ute på terassen när jag kom hem.

Nu ska hemmakontor bytas mot citykontor. Jag tog helt enkelt lunchen på morgonen! Att springa tar mig drygt 20-25 minuter, sen är jag klar. Lätt värt att investera i även om hårtvätt ställer till det tidsmässigt.

Önskar er en GRYM dag!


Annons

Kommentarer


  1. Mona 7 november, 2018 on 21:11 Svara

    Har dere nattevakt noen netter i uken nå, Josefine?

    • prinsessansdagbok 8 november, 2018 on 09:34 Svara

      Ja tre netter🙏🏻❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna