VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SUNDAY CALMNESS

Godmorgon från verkligheten.

Inatt har jag sovit så oroligt. Men vaknar glad ändå. Glad för att inom mig känner jag ett lugn inför framtiden ❤️ Vi har bott här ett år nu. Eskil har varit sjuk i ett år. Det händer saker med hjälpmedlen men vi i Norge får inte tag i de. Men nu måste det bara vända snart och Norge måste väl ändå vakna och ge barn och vuxna det allra bästa? Jag tror det kommer hända inom kort.

Det är så mysigt med kaffe, musik och morgonlek. Huset är fullt. Ella har vänner på övernattning och de sover fortsatt sött tror jag. Eller så leker de nede utan att jag hör något 🙈

Skön söndag önskar jag er 💖


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna