VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

KÄNSLORNA BARA KOMMER….

Idag händer det.

Jag fick en sån där känsla som det var längesen jag kände på. Den var väldigt tydlig innan Ella föddes. Nervositet över något nytt, en ny era och en förändring i familjen. Hjälp, kan jag älska ett barn till lika mycket? Hur kommer familjelivet med två barn vara? Kommer storebror få nog av mamma? Ja såna smått paniska tankar. Som i stunden Ella kom helt glömdes bort då kärleken sprängde i bröstet och livet fick ännu mer mening. För så har min upplevelse av mammalivet varit. Varje barn ökar livets mening.

Ikväll ska någon annan monitorera och behandla mina barn när de sover. Vi ska såklart lära upp och vara extra tillgängliga i starten. Men det känns ju otroligt privat att någon ska vara nära barnen när de sover, mata de… Sticka de i tårna. Jag får verkligen dubbla känslor inför detta samtidigt som jag måste tänka: syrgasmasken på sig själv för att kunna rädda sina barn och medmänniskor. Sömn är ett livsviktigt basalt behov och det är 4,5 år sen jag sov gott sist. Jag var också gravid när Elian blev sjuk och hade mått riktigt illa i 3 månader och började precis må lite bättre. Så hälsan kommer nog bara kunna bli bättre när vi får sova.

Men ändå. Vemodigt, nervöst och spännande. Jag trodde jag bara skulle känna SKÖNT!

Ska vi ta en liten tripp längs memory lane?

gravid

Här låg Ella i min mage och kom ut 1,5 månad senare. 

ella

Ella <3

godteri

Elian <3


Annons

Kommentarer


 1. Evelina 9 oktober, 2018 on 10:34 Svara

  Åhh kan verkligen förstå (så mkt man nu kan förstå utifrån!!) att det är blandade känslor. Lite som när man ska lämna på förskolan första gången? Det är ju bara SÅ konstigt och liksom lite fel att ge över ansvaret för ens barn till någon annan? Men det görs ju alltid NÅGON gång och hela grejen är väl att det känns lika motigt när det än sker (handlar ju inte om ålder direkt utan att det är något helt nytt som väntar där man dessutom ändrar hur det brukar vara).

  Men sömn är VIKTIGT, ni kommer må så gott av detta och hoppas ni alla kan slappna av snabbt med en ny person i huset. Håller tummarna för att allt kommer funka som det är tänkt! 💕

  • prinsessansdagbok 10 oktober, 2018 on 07:53 Svara

   Ja precis så!!! Stor puss gumman ❤️

 2. Evelina 9 oktober, 2018 on 14:38 Svara

  Åhh förstår så väl din känsla, det är svårt att släppa ”mammakontrollen”. Men jag tror det kommer gå så bra och bli så himla bra för er alla…Misstänker att ni inte kommer sova så gott allra första natten då allt är nytt och småpirrigt men sen så =) Lycka till!!

  • prinsessansdagbok 10 oktober, 2018 on 07:53 Svara

   Ja väldigt sant! Tack snälla du. Kram

 3. Charlotte 9 oktober, 2018 on 19:44 Svara

  Men Sovgott❤️❤️❤️

  • prinsessansdagbok 10 oktober, 2018 on 07:53 Svara

   ❤️❤️❤️

 4. Mia 9 oktober, 2018 on 20:53 Svara

  Så fantastiskt att ni äntligen får avlastning och förhoppningsvis nätter med skön sömn. Såklart att det är lite läskigt också att lämna över ansvaret det förstår jag absolut. Lycka till med allt! 🤗

  • prinsessansdagbok 10 oktober, 2018 on 07:52 Svara

   Ja! Blandade känslor. Stor kram och TACK!

 5. Tess 9 oktober, 2018 on 21:51 Svara

  På riktigt så himla glad för er skull! Att ni äntligen fått rätt och att ni som familj kommer kunna lägga energi på familjen och inge att bara ”ta sig igenom”. Heja er, starka som oxar är ni hela bunten! Hjältar av den finaste sorten

  • prinsessansdagbok 10 oktober, 2018 on 07:52 Svara

   Åh tack snälla du så glad jag blir 🙌🏻❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna