VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SÅ KOM DAGEN…

img_6129.jpg

Alltså kolla in legokaoset i bakgrunden? Den som ogillar städhjälp härhemma är Eskil, då må nämligen lego och tåg städas undan haha 😉

img_6131-1.jpg

Jag är så glad E och jag var på mötet tillsammans idag. Det var på sjukhuset med barnens diabetesläkare och kommunen. Jag tror inte jag vinner mycket på att ta såna saker skriftlige här i bloggen men innan vi gick in kändes det som hela jag förlamades. Kanske så det är att vara nära ett sammanbrott? Så mycket står på spel. Ett års kämpande sen älskade Eskil också insjuknade. Alltför tuff belastning för oss. Jag har aldrig älskat min E som nu, vi har hållit ihop i en av de största kriser vi haft. Att aldrig sova efter tre års rejält sömnunderskott kan knäcka vilket par som helst tror jag. Vi hade liksom tagit oss igenom år av amning och nattvak först och hade aldrig förväntat denna framtiden….

Jag tappade känseln i hela kroppen och försvann för ett ögonblick men så var E där och allt gick bra. Han som förstår och vet, precis som jag. Vi har också en fantastisk läkare <3

img_6150.jpg

Att sen hämta hem han här var precis vad jag behövde. Här och nu och meningen med livet.

img_6146.jpg

img_6141.jpg

En kaffe innan middagsfix. Ni som är diabetesföräldrar ser säkert en detalj på bilden som avslöjar att jag har diabetesbarn?

Luften gick ur mig här idag, E är dunderförkyld och jag har gått på migränmedicin två dagar på rad. Så jag säger over and out och peace and love och allt det där. TACK för att ni finns <3


Annons

Kommentarer


 1. Caroline 13 september, 2018 on 07:23 Svara

  ❤️❤️❤️👊🏻

 2. Tess 13 september, 2018 on 09:49 Svara

  Älskade fina du. Jag kan bara önska att ni nu blir lyssnade på. För det kommunen måste inse är att får ni inte hjälp med era två hjältar så kommer hela familjen krascha ihop och det kommer inte bli en billig historia för dem då (för allt handlar ju om pengar, eller resurser de vill uttrycka det som….) så om de bara tänkte liiiite längre så borde det här vara en icke-fråga utan rättighet). ❤️❤️❤️

  • prinsessansdagbok 13 september, 2018 on 10:00 Svara

   Tack snälla. Precis så tänker jag med, men då tas väl pengarna inte från kommunen. Allt handlar om pengar 🙀

 3. Helena 13 september, 2018 on 10:04 Svara

  ♥♥♥

 4. Lisa 13 september, 2018 on 13:55 Svara

  Berätta sedan hur det går för er! Hoppas innerligt att ni får stöd.

 5. Nettan 13 september, 2018 on 22:10 Svara

  Vill bara skicka varma kramar och kärlek till er ❤️

 6. Sofie 13 september, 2018 on 22:46 Svara

  Som ni kämpar. Vilka hjältar ni är, hela familjen ❤ följt dig i flera år men brukar sällan lämna kommentarer. Men som ni kämpar! Önskar er all lycka och att ni får avlastning och få tid till att ro om varandra utvilade ❤

 7. Isabella Jedler 18 september, 2018 on 10:03 Svara

  Du är så cool! Keep it up girl :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna