VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VÅR SISTA

Hemmakontoret fortsätter.

Eskils barnehagetilvänjning går bra men han vill helst vara med mig. Mitt lilla plåster. Det tär att ha varit så tätt inpå varandra hela sommaren. Inte på ett jobbigt vis. Men att dra av plåstret känns. Det har varit annorlunda med Eskil än med de andra.

Vårt tredje och sista barn. Ensam utan att jag varit gravid eller haft ett till litet barn. Magiskt. Diabetesen fyller snart ett år. Det betyder att vi varit om möjligt ännu tätare senaste året av naturliga skäl. När jag tänker på att han har diabetes kan jag fortsatt börja gråta på en sekund. Som förälder får man noll uppföljning eller hjälp att hantera sorgen. Jag hanterar den på mitt eget vis. Yoga är a och o för att må bra och låta kroppen få sitt. Jag borde ta mig tiden varje dag. Kanske ställa klockan och yoga om morgonen? Haha det går bara inte, all sömn jag kan få är för värdefull.


Annons

Kommentarer


 1. Victoria Estelle 13 augusti, 2018 on 21:03 Svara

  Yoga är toppen! Vet att det är svårt att få ihop tiden (har själv två bebisar) och jag själv prioriterar ju sömnen före haha MEN de dagar jag får till ett litet yogapass är man ju SÅ harmonisk. Älskar yogan. Stor kram

  • prinsessansdagbok 13 augusti, 2018 on 21:23 Svara

   Eller hur! Åh två bebisar. Vilket mys (och jobb!)💖💖

 2. Jessica 17 augusti, 2018 on 19:45 Svara

  Jag vill bara skicka en stor kram genom bloggen. Tårarna rinner när jag läser om er kamp med diabetesen och bottenlösa sorg denna sjukdom innebär.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna