VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DRÖMMER

Godmorgon finaste ni!

Jag tittar bara in för att önska er en fin dag. Natten har varit tuff och jag får inte alls ordning på nacken sålänge jag väcks ur sömnen så ofta. Jag blir verkligen helt galen av detta. Idag har jag hemmakontor och har precis ätit frukost efter barnehagelämning. De stora barnen har ju sommarlov och ska cykla och handla och sen baka så jag hoppas kunna ta en powernap 20 min när de är borta. Sömnbristen gör att jag ibland skulle behöva arbeta ännu mer kvällstid när jag återhämtat mig och ändå sitter och passar på alarm. Jag tänker mycket på det. Hur framtiden ska se ut.

Min önskan är att vakna upp ur mardrömmen och att någon knackar på dörren eller ringer och berättar att de ska hjälpa oss! Att vi ska få sova om nätterna…

Danmark_Saltumstrand

Drömmer tillbaka till alla fina minnen från sommaren sålänge och tar en kopp kaffe <3


Annons

Kommentarer


 1. Linn 9 augusti, 2018 on 10:30 Svara

  ❤❤ Önskar så att det var en dröm och inte er verklighet

  • prinsessansdagbok 9 augusti, 2018 on 10:38 Svara

   <3

 2. Tess 9 augusti, 2018 on 19:52 Svara

  💔💔💔 det ni går igenom (och inte Ser ett slut på) är inte värdigt. Så sjukt att kommunen kan förbise detta. Jag hoppas att ni, tills ni får rätt, har möjlighet att skaffa en Au-pair under tiden.

 3. Caroline 9 augusti, 2018 on 20:20 Svara

  Önskar er en sanndröm ❤️

 4. matilde 11 augusti, 2018 on 09:25 Svara

  ønsker dere det beste! <3 Kan jeg spørre om hvor det fine spisestuebordet du hadde i din instastory var fra?

  • prinsessansdagbok 12 augusti, 2018 on 20:14 Svara

   Fra en outlet jeg fant på Finn.no !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna