VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BACK TO SCHOOL!

 

 

 

I samarbete med KappAhl:

 

kappahl_skoleklaer

Snart ska de till skolan dessa barnen och jag måste erkänna att det känns enklare att arbeta när rutinerna är på plats igen. Jag skolar ju in Eskil nu och barnehagen kan inte skrytas nog om. De är så bra!! Men det tar förstås mer tid att bli trygga på diabetesen för oss alla så det jobbas det med och i skrivande stund är han i barnehagen några timmar ensam. Första gången jag lämnat honom direkt klockan 09. Så jag jobbar på härhemma och njuter att endast ha de stora barnen hemma.

kappahl_klaer

mor_son

IMG_1807

militarbukse_jente

Vi visar höstnyheter inför jobb- och skolstart! Ni kan tävla om ett gavekort om ni bor i Norge, spana in min Instagram för mer info.

skolestart

KRAM!


Annons

Kommentarer


  1. Cissi 7 augusti, 2018 on 11:29 Svara

    Älskar när du tipsar om kläder från de mer vanliga klädkedjorna och älskar när du visar vad du köpt eller helst av allt när du visar din outfit. Du inspirerar så mycket 😍😍😍 och du är alltid så strålande fin!

    Kram ❤

    • prinsessansdagbok 7 augusti, 2018 on 11:33 Svara

      Åh TUSEN TACK <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna