VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FIRAR LIVET ❤️

Åh kvällssolen 🙌🏻 Den vi så innerligt önskade oss när vi letade hus. Nu har vi den några timmar längre än i radhuset iallafall och det betyder så mycket!

Jag väntar besök av Jessica och E är på en takterass på 40-årsfest. Vi hade inte barnvakt och det hade vi inte haft oavsett då Es morfar blivit mycket sämre sista tiden. Han är nästan 100 år. Magiskt att få ha en Oldefar så länge i livet ❤️

Jag väljer att tänka fina tankar och glädjas över tiden vi har med varandra. Fira livet ni med ikväll!

Ännu en otroligt het dag i Oslo. Svalkar mig med lite rosevin i skuggan.

Många kramar från mig till dig❤️


Annons

Kommentarer


 1. Madde 5 augusti, 2018 on 22:08 Svara

  Hej,
  Har varit lat och inte ändrat din webbadress bland mina favoriter, men eftersom prinsessansdagbok.com pekat rätt så har jag helt glömt bort att fixa.. tills idag när jag fick mig ett gott skratt iom att pekningen nu var borta.. Inte riktigt samma lika som tidigare om man klickar in på din gamla adress 😂 Oh my..

  Var bara tvungen att skriva så att du vet. Hoppas att mi haft en härlig helg!

  • prinsessansdagbok 5 augusti, 2018 on 23:09 Svara

   I know😃😆 megafake pokersajt som försöker bygga trovärdighet i Google.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna