VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NYA ELLER GAMLA BARNEHAGEN – WE ARE BACK!

Igår var vi äntligen tillbaka till barnehagen som vi saknat. Det gick så bra det kunde gå. Det är ett sånt lugn, ro och glad känsla bland både barn och personal. Att få komma hem till något välkänt <3 Ella var med hela första dagen. Eskil var förstås lite spänd på bilderna, det hör ju till.

Älskar att jag var så optimistisk och tog med min laptop. Eskil har i sommar varit extremt mammig och knappt släppt mig alls. Men idag sitter jag faktiskt ute och jobbar lite och han pratar med andra och leker.

img_2839.jpg

Baka lite till lunch <3

Sen var det fotbollsmatch på Ekeberg innan vi åkte hem och slappade. Jag fick en välbehövlig massage av E, halva ryggen och nacken låste sig totalt då det varit så mycket nattvak. Sen glömde jag stretcha efter vår löptur, kan det påverka så mycket? Stretchar ni andra noga? Jag brukar töja massor som avslutning.

Önskar er en härlig dag, snart helg ju 😉


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 2 augusti, 2018 on 14:34 Svara

  Huvudvärk och ont i nacken alltid efter löptur! Ännu värre om jag glömmer stretcha…vilket jag gjorde igår. Men sömn hjälper och botar. Förstår att det inte släpper på dig när du inte får sova. Brukar tänka på dig (& bli ledsen) mitt i natten när min yngsta stökar. Vet att du/ni har det så mkt värre.
  Hoppas lille E kommer trivas kanon!!

  • prinsessansdagbok 2 augusti, 2018 on 15:11 Svara

   Usch då är det nog stretchen som måste till för mig. Jag var rädd för ont av löpning men är positivt överraskad och vi springer inte så långt ännu :)

   Tack finaste! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna