VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PANDEKAGEHUSET

Igår körde vi en liten sväng till Løkken och barnen valde matställe. Pandekagehuset!

Syskonbus det syns i blicken.

Jag själv växte upp med mycket äldre syskon, 16 och 17 år äldre var de som bodde hemma och som ganska snart flyttade ut. Det är en lycka att få uppleva syskonkärleken mellan våra barn. E som växt upp som storebror med två yngre syskon är mer van bråk och sånt än jag men jag börjar vänja mig och se när jag ska backa och låta de bli vänner själva. Deras kärlek är så stark och kärlek och hat ligger ju nära varandra för blir man arg, ledsen eller sårad av den man älskar högst reagerar man ju starkast. Eskil får inte samma täta känsla men blir behandlad så fint att det gör ingenting. Det känns bara konstigt att vi en dag kanske sitter hemma med ”bara” ett barn i några år. SOM vi kommer skämma bort honom 😉

Nyvaken prins som är såå trött här efter all utetid. Somnar ofta i bilen. Men frågar först ”er det lov å sove”? Sen somnar han sent om kvällarna men vi får sovmorgon så det jämnar ut sig 😊 

Min ”matpandekage”, riktigt god!

Ella var nöjd med sin dessert som hon fick efter huvudrätten.

Jag har väskan så att jag verkligen ser gravid ut. Men det gör jag nog tills magmusklerna blivit ihopsydda igen.

Sen fick alla magknip, vi laddade bilen och handlade lite.

Idag är det måndag och alla tre barn sover inne med mig. Klockan är snart 09 så jag ska tassa upp och göra min morgonyoga som är ljuvlig. Plus 100 utfall🙌🏻

Önskar er finaste dagen!💖


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 9 juli, 2018 on 22:32 Svara

  Men starka du! Att du orkar köra! 100 utfall är grymt! Du är så snygg och bra.
  Min mage ser också gravid ut oh jag hatar den. Men äter för mkt gott och tränar inte så får skylla mig själv efter två förlossningar😭
  Njut vidare med dina fina!

 2. Evelina 9 juli, 2018 on 23:41 Svara

  Fina bilder…här har vi första dagen på sommarlovet och barnen ropar: vi får vara uppe hur länge vi vill!! Misstänker att det blir sovmorgon imorgon. Jag kanske oxå ska passa på att smyga upp o göra yoga.

 3. Cissi 12 juli, 2018 on 08:08 Svara

  Hur stor muskeldelning har du? Kan man alltså sy ihop det och åtgärda på så vis?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna