VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

INGEN ÄR SVAGARE ÄN BARNEN

Mys på stranden idag ❤️

Det händer så mycket omkring oss varje dag. Sverige kämpade länge i VM. Men en vidrig text jag läste någonstans i semesterdimman om pedofili har bränt sig på hornhinnan. Den försvinner inte. Jag mår illa, får ångest. Ser på mina barn. Läser om dreven mot Cissi Wallin och Elaine Eksvärd. Två kvinnor som KÄMPAR och GÖR något. Medans många andra fegar ur. Ser på. Fnissar. Jag spyr på hela karusellen.

VM bleknar något. Även om Sverige gjort ett fantastiskt jobb.

Det enda som betyder något är att pedofili ska UTROTAS! Inga barn ska vara otrygga mer. Den vidriga texten som florerar på internet om att våldta spädbarn. Jag undrar om man kan skriva rasistiskt och åberopa yttrandefriheten? Nej just det. Vad händer i vårt samhälle? De svaga ska beskyddas och det finns inga mer svaga än barnen.


Annons

Kommentarer


 1. Karin 7 juli, 2018 on 23:58 Svara

  Åh vad bra att du lyfter detta! Heja alla vi som står upp för det som är medmänskligt och rätt! ❤️

  • prinsessansdagbok 9 juli, 2018 on 15:03 Svara

   <3 Heja dig!!!!

 2. Marie 8 juli, 2018 on 12:08 Svara

  Exakt- då blir det väl hets mot folkgrupp?! Måste finnas nåt liknande för även hot mot barn.

  • prinsessansdagbok 9 juli, 2018 on 15:02 Svara

   Borde finnas iallafall!

 3. Tess 8 juli, 2018 on 20:42 Svara

  Word! Precis tänkt samma sak! Det här är väl om något hets mot, inte en folkgrupp, utan mot ALLA i samhället. Så vidrigt. Man får aldrig någonsin ”skämta” som de menar om pedofili, aldrig. Finns inget roligt i det i något sammanhang. Och tyvärr sp har många kända profilers respekt totalt raserats för mig efter detta.

  • prinsessansdagbok 9 juli, 2018 on 15:01 Svara

   Eller hur? Ja jag har avföljt vidrigheter… KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna