VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ÄR ZOO VERKLIGEN OK ?

Igår blev det Aalborg zoo. I efterhand ångrar jag att vi var där då alla djur hade det för litet. Eskil ÄLSKADE det och personalen menade att de genom att ha ett zoo säkrar dessa djurs framtid. Jag är kluven… Någon som vet?

Eskil sitter på mitt lår gömd bakom sina syskon. Fina fina elefanterna ❤️

Favoriten var definitivt pingvinerna hos vår yngsta älskling.

Jag invigde ny topp från Loveforever som även skickar till Norge 🙌🏻

Skönaste byxorna finns på Kapp Ahl.

HAPPY weekend cupcakes 🤗💖


Annons

Kommentarer


 1. Ulice 7 juli, 2018 on 10:27 Svara

  Tanken att hålla djur i fångenskap för ”underhållnings” skull är ju så ofräsch och omodern. Däremot ägnar sig ju många djurparker numera åt rehabilitering och skydd av annars hotade arter, precis som personalen sa.

  Detta tycker jag att är ok så länge djurens hägn är tillräckligt stora så att djuren kan röra sig och bete sig naturligt och inte utvecklar sk stereotypa beteenden. Helst ska de ju sen också återföras till det vilda, men det är tyvärr inte alltid realistiskt att genomföra, då artens naturliga förutsättningar för överlevnad förstörts för mycket. :-/

 2. Marie 7 juli, 2018 on 11:50 Svara

  Åh är också tudelad inför tex Skansen i Stockholm.

 3. joanna 7 juli, 2018 on 19:27 Svara

  Jag har själv bestämt mig för att det inte blir några fler besök på djurparken för våra barn. Vi har varit på Kolmården några år men det är alltid med en klump i magen som jag åker därifrån, och i delfinariet har jag suttit och gråtit stora tårar över det liv de tvingats till. Det måste finnas andra sätt att lära barn om djur och natur. Och även om många djurparker arbetar hårt med syftet att utbilda och skydda så känns det bara ofräsch och sunkigt faktiskt. Djur hör hemma i naturen.

  • prinsessansdagbok 9 juli, 2018 on 15:04 Svara

   Ja usch. KRAM

 4. Sofie 7 juli, 2018 on 22:26 Svara

  Jag tycker lite att det beror på .. På exempelvis Nordens Ark i bohuslän arbetar de med att bevara utrotningshotade djur, djuren har fina stora hägn osv … Men ett mer klassiskt zoo med djur i bur som ska tittas på tycker jag inte är okej .. Svårt!

  • prinsessansdagbok 9 juli, 2018 on 15:03 Svara

   Ja verkligen. Här var det lite både och, eller jag tror djuren generellt hade för trångt tyvärr :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna