VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BEACHLIFE IN DENMARK

Ella klarade inte att äta upp denna och jag var snäll nog och åt mjukglass 😉

Att vandra mellan sanddynorna, vilken träning!


När jag bokade var det faktiskt liiite viktigt att inte ha svart skinnsoffa. Dansk stil är fin men ja dessa hus som hyrs ut har oftast en märklig stil och detta huset känns nästan lite som vårt gamla radhus? Vi trivs toppen även om det varit ganska mycket bakom kulissena då de tre dagar på rad väckt oss med stora grävmaskiner, lastbilar och annat innan klockan 0800. Vi som sovit länge på semestern, så jag blev så besviken. Men nu verkar mitt tjat fått effekt, byggarbetet stannas upp. Tur det för jag var på väg med hela familj och väskor för att hitta ett annat hus. 

På stranden har vi det roligt och Eskil ser mest ut som en riktig sandman utan kläder. 


We ❤️ beachlife. Att ha bilen bredvid sig är så smidigt och vi använder den som musikspelare också, så mysigt med sköna chillhits, familjetid och sooool!

Såhär laddade jag upp inför Sverigematchen.

beachlifeEskil laddade upp såhär.

sverige_vm_2018

Sen såg vi matchen ute i solen på macen med CMore och Tv4. Lycka med svenska kommentatorer och inte tyska 😉 Jag hejade och ropade härhemma, amzing med VINST! Nu är ju fotboll roligt!

danske_boller

Igårkväll hade vi köpt alltför mycket desserter, man ska nog inte handla hungrig haha. E har serverat mig de mest fantastiska grillade middagar här alla dagar. Jag njuter att inte kockelera så mycket men bara slänga ihop små enkla sallader. Allt smakar ljuvlig ti Danmark denna gång. Jag var nog lite sliten den där regniga sommaren 2009 när vi var här sist. Danmark gav ett helt annat intryck då. 

fransk_hotdog_danmark

Min lunch en annan dag. De kan verkligen korv här!

Idag är det mulet så vi får se vad vi hittar på.

Önskar er skönaste dagen!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna