VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MIDSUMMER NEWS!

 

 

Inlägget innehåller annonslänkar. 

kjol_Lindex_blommor

Åh så massa sommarfint hos Lindex nu! Denna kjolen är ju lika fin i sommar som i höst. Just kjol + boots är en look jag älskar. När det är lite för kyligt för öppna skor är den looken perfekt innan vintern kommer.

vacay_tshirt

I år kommer jag inte ha vanlig semester då jag kan jobba online vart jag än är men jag har glädjer mig tills vi hoppar in i vår nya bil och checkar ut från Norge och reser på nya äventyr. I år blir det Danmark, Kaptein Sabeltann i Kristiansand och Leksand sommarland. Vi längtar hela familjen! Kanske jag borde ha på mig denna t-shirten hela juli oavsett?

diadem_midsommar

Hade jag firat midsommar i Sverige hade jag definitivt kört en look i klassiskt vitt med spets och detta diademet. blommigt harbandEfter det kungliga dopet och allas vår vackra Maddes hårlook gissar jag på att denna blomsterbandkransaktiga karamellen kommer ta slut snabbt!

Allt jag visat i inlägget finns härinne.

Nu ska jag återgå till kaffedrickande och snart ta mig ut på en walk. Behöver komma igång med kroppen igen efter allt pastaätande. Sen låg jag vaken inatt och oroade mig över Elian. Men allt gick bra. Puh!

Ha finaste dagen!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna