VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GOALS & BESÖK FRÅN SVERIGE!

Goals! Att plocka syrener från egen trädgård ❤️

I år är väl första året jag inte går i barnehagens 17(16) majtåg. Orken finns inte och sen vet jag att vi har en känslig själ i vår minsting så jag tror avsked blir jobbigare än glädjen att jag är med. Det sticker lite i hjärtat av otillräcklighet men ändå. Man kan inte klara allt.

Just nu har vi gäster på väg från Sverige. Vi sprang in i varandra på stranden på Mallis. Vi hade båda familjer varsitt diabetesbarn och i i den familjen hade även mamman (har förstås även nu) diabetes1. Veckor efter semestern insjuknade våra yngsta barn i helvetessjukdomen.

Jag har mött Andreas och Maria i Stockholm när de egentligen var på kärleksresa (☺️) över ett glas vin och nu ska de fira 17 maj hos oss i Oslo. Det ska bli så KUL!

Maria har en blogg också om hur det är att leva med så mycket diabetes i familjen. 3 av 4. Så orättvist! Men de är förebilder och Maria själv har haft sjukdomen sen liten och jag finner tröst i att höra hur hon lever idag.

Kärlek till er alla på ”lille17mai” Dagen då barnehagen går tåg med sång och flaggor.

🇳🇴❤️


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna