VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SMELL THE ROSES❤️

Tisdag.

Veckorna springer förbi. Årstiderna också. Barnens födelsedagar. Hjälp vad livet går snabbt.

För ett år sen hade jag ett stort beslut att fatta. Stanna i ett företag jag såg plötsligt ändrade kurs och jag kände i magen att kursen var helt fel för mig. Byta jobb så snabbt? Våga följa med på något helt nytt? Jag valde att följa magkänslan och är så stolt, lycklig och glad över det.

Sen ändrades allt hösten 2017. Eskil blev sjuk. Det kommer alltid vara en stor sorg i mitt hjärta. Men tiden går. Man överlever. Det känns som tiden ändrades när det hände. Månaderna bara försvann. Konstig känsla.

Det enda jag vill säga med detta inlägget är nog. Ta inget för givet och uppskatta dagen.

Jag njuter alla dofter nu. Det är ju bara så många. Alla träd som blommar och buskar och blommor…


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna