VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GRILLAR DU SÅ KOMMER HÄR ETT TIPS!

Sommarens tips måste jag bara ge er såhär på måndagsmorgonen. Jag sitter och jobbar och ska fortsätta jobba sen hos frisören. Att bli sommarfin kostar mig både pengar och tid. Drygt 4 till 4,5 timmar brukar det ta. Puh.

Men tillbaka till tipset. Vi är en familj som lever ganska spontant. Vill vi grilla marinerar vi sällan köttet i god tid. Nu har vi äntligen funnit en räddare som gör köttet godare. En snabbmarinerande box! Den marinerar och gör köttet mört. Jag ser man kan lägga i grönsakerna  också, det ska vi absolut testa.

Snabb sallad i farten och vips har man en middag!

Jag länkade till den norska sidan ovan och vill man köpa snabbmarinerare från Sverige så kan man göra det här.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna