VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HUDALLERGI – NEJTACK!

Reklam – samarbete med Neutral

neutral_tvattmedel_flytande

Smidigt med flytande tvättmedel. 

Godmorgon måndag!

I helgen var det vårklargöring både ute och inne. Eller inte så mycket inne, jag sköt på allt mitt innefix till sämre väder och tvättade ”bara”. Eivind sopade asfalten, vilken skillnad det blev! Jag har ett samarbete med Neutral och det är det jag använder annars också när jag tvättar så det passade ju perfekt!

Två av tre barn i huset plus man har atopiska exem, de är inte så farliga men man märker snabbt om jag provar ett nytt tvättmedel. Då kommer utslag och kliande som ett brev på posten. Därför kör vi självklart med tvättmedel som har 0% parfym och 0% färgämnen.

Neutral_kapslar

Kapslarna kommer få hänga med på semestern i sommar eftersom vi hyrt ett hus. Smidigt också att förladda med en kapsel och ställa in timer på tvättmaskinen. Inget kladd eller något som torkar in.

pulver_neutral_tvattmedel

Vårjackor och vinterkläder som sparas till nästa säsong – då är det pulvervarianten som gäller. 

Har ni också känsliga små som behöver snälla tvättmedel? Här kan man läsa mer om just små barn och tvättmedel.

Önskar er finaste dagen!


Annons

Kommentarer


 1. Sofia 16 april, 2018 on 14:39 Svara

  Vad glad jag blir av att läsa detta inlägg!
  Jag har mcs, kemisk intolerans, och blir sjuk av parfymer eller egentligen de kemikalier som finns i parfymerade produkter. Många tänker inte på att deras schampo, krämer, tvålar, rengöringsmedel, tvättmedel och framför allt sköljmedel utestänger oss med mcs från stora delar av samhället. Tyvärr blir mcs allt vanligare och kan drabba vem som helst, barn är som alltid mycket känsligare.

 2. Annika 16 april, 2018 on 15:06 Svara

  Ska man inte tvätta ytterkläder med flytande? Tänker eftersom du skev att det är pulvervarianten som gäller? 😀

  • prinsessansdagbok 16 april, 2018 on 15:53 Svara

   Jag har för mig att det ska vara så? Har alltid gjort så iallafall 😅

 3. Emma 16 april, 2018 on 20:35 Svara

  O jag har lärt mig att man inte ska använda pulver alls för det förstör tvättmaskinen fortare täpper igen.

  Våra barn klarade inte av neutral deras eksem blev inte alls bättre 😞

  • prinsessansdagbok 16 april, 2018 on 22:27 Svara

   Jag tror alla medel i stor mängd täpper till? Jag brukar köra sån rens.

   Men vad tråkigt? Vad använder ni då? Kram

   • Emma 17 april, 2018 on 22:15 Svara

    Vi har hittat ett ekologiskt parfymfritt tvättmedel flytande det enda som funkar. Vågar inte byta nu när vi vet att det funkar. Tyvärr tar det inte de värsta gräsfläckaena men är vi duktiga ned fall tvål så går det.

    • prinsessansdagbok 18 april, 2018 on 09:21 Svara

     Så bra!

 4. T 17 april, 2018 on 19:02 Svara

  Varför pulver till vinterkläderna? Vi kör kapslar till allt. Annars har jag visst en tendens att överdosera tvättmedel.
  I perioder kör jag enbart med tvättnötter också. Det måste vara det ultimata för atopiker. Och miljön!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna