VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SELFIEHANDEN HAR TAGIT EN TIMEOUT

Ojdå man ser att jag har en ovan selfiehand? Hahaha.

Huset är tomt en liten stund. Cykelkjöp står på agendan så E och barnen har lämnat huset. Så jag som fick sovmorgon äter frukost i ro. Eller alltså. Först plocka, torka bord, ta ur och i diskmaskinen, slänga sopor, bädda säng, starta en tvätt, torka håret. Men nu frukost all by myself ( om jag har tur!)

Joggeskor behövs åt alla tre kidsen och Ella får besök idag av saknad granne. En fin lördag tror jag det blir. E och barnen ska sopa ute, jag får bidra med det min hand tillåter.

img_9407.jpg

Kanske något sånt här? Nejdå, jodå, nejdå….

KRAM!


Annons

Kommentarer


 1. Tess 14 april, 2018 on 11:39 Svara

  Jo Josefine! DU förtjänar att få njuta av en lugn stund. OM du erbjöd en man detsamma skulle han aldrig tacka nej utan utan dåligt samvetet glatt sätta sig i solstolen och njuta. Alla sk måsten skulle skjutas på eller kanske tom inte göras alls av denne. Så öva nu på att bara vara. Så tycker jag du kan korka upp ett glas rosé tidigt i em också :)

 2. Finurliga fröken 14 april, 2018 on 16:09 Svara

  Vilken snygg jeansklänning! Helt underbar!
  Jag hoppas verkligen att du njöt av egentiden. Kram

  • prinsessansdagbok 14 april, 2018 on 21:49 Svara

   Tack snälla du! Det gjorde jag :) kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna