VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ETT TIPS!

Idag tog jag sovmorgon och har sen i lugn takt försökt städa inför helgen och passat på att stretcha mellan varven. Det passa mig fint då kroppen protesterar. Att bara ligga hjälper inte.

Säg att jag inte är ensam? Om att inte städa bort vintern i tid?

Nu ska trötta vinterkläder tvättas och ned i förrådet och vårjackor och skalkläder på plats. Det mesta är urväxt. Vi brukar kunna använda två säsonger ofta och sen ger vi vidare. Det är nästan tradition att barnen får välja jackor från KappAhl då de hållt så bra.

Dessa blir barnens vårjakker ( hur rolig stavning för er svenska? Barnen tycker det är supertokig med svensk stavning och jag har vant mig vid båda varianterna)

bomberjakke_gutt

skalljakke_barn

skalljakke_kappahl

Just nu bjuder Kapp Ahl på 25 % off för sina medlemmar i Norge, så HAPPY SHOPPING!

Idag blir det lugn tacoeftermiddag med Es bästa vän med familj på besök. Hans arbete handlar om att göra KapteinSabeltannfilmen i tecknad variant om jag förstått det rätt. Någon i familjen kommer garanterat fråga 1000 frågor om just detta 😉

Ha finaste helgen, tack för all er kärlek. Jag har fått tid för MR i maj då jag vill gå offentligt och inte hamna i en privat snurr = svindyrt. Jag försöker tänka positivt och med ny medicin mot nervsmärta är jag hoppfull just nu,


Annons

Kommentarer


  1. Elina 13 april, 2018 on 16:23 Svara

    Du är verkligen inte sist! Insåg nu att jag bör tvätta överdragsbyxor och vinterjackor för att plocka bort! Suck… 😬😬 tur att det blir mer plats när det väl är gjort iaf 😎

  2. Elin 13 april, 2018 on 16:53 Svara

    Har heller ikke ryddet bort vinterklær ennå – det blir helgens prosjekt 😃 Håper dere får en god helg med sammenhengende søvn og ingen smerter!
    Klem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna