VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FINE FOLK!

img_8905.jpg

Vi innan besöket idag.

img_8875.jpg

Helt normalt att ta en selfie i en säng i gästrummet va? Man skymtar vår tvättstuga eller kaosrum som jag kallar det innan vi gjort om köket nede till en tvättstuga.

Supertrevlig journalist och fotograf som kom idag, de hade köpt med sig massa goda bakverk men jag hann aldrig fota de. Eskil blev förälskad i tjejerna och ville att de skulle hänga med oss och gå en tur när vi avslutade. Han är svag för söta jenter den här människan. På sjukhuset trivdes han så bra bland alla urgoa sjuksköterskor och han har bara fina minnen därifrån, vilket glädjer mig. Vilken enorm skillnad sjukhuspersonal kan göra. TACKSAM!

img_8895.jpg

Jag tror vi klarade oss ganska bra, det känns så fint att magasin som läses av många vill uppmärksamma denna sjukdom! Jag märkte att journalisten som var superproff och söt blev tagen när Elian berättade om hans insjuknande.

Nu ska jag jobba lite här, imorgon väntar heldag på kontoret och E ska lämna och hämta ( vilket han nästan alltid gör) men imorgon är jag i stan med bästa kollegorna och jag bara glädjer mig!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna