VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VÅR BABY!

Våren är i Oslo! Vår gata är nästan bar. Iallafall på sina ställen. Ljuvligt! Natten var helt okej och jag fick massa energi av en spontan middag med Es bror och familj igår.

Idag har jag faktiskt målat lite hemma på sina ställen. Hallen blev mörkt blå som jag önskade. E är inte helt enig men jag vet han kommer gilla det. Eller snälla låt det vara så iallafall. Min plan idag är att samla energi. Just nu i en solstol på verandan. Det droppar och droppar från taket och himlen är knallblå. Alltså ja ja ja – nu kommer våren! Mitt jobb är att vila, samla energi och d-vitamin idag.

Säker stil i lurarna.

Känslan inom mig är så glad eftersom vi snart kör mot Sverige. Bara tanken gör mig lycklig.

Kramar!


Annons

Kommentarer


  1. Sara 22 mars, 2018 on 14:44 Svara

    Whaaat? Kan du sitta ute i bikini??! Något avis!

    • prinsessansdagbok 22 mars, 2018 on 15:04 Svara

      Sporttop och byxor och skor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna