VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HOPPFULLT!

I onsdags när E jobbade väldigt sent och jag hade en dag utan träning för något barn. Vi åt ute och mös. Kul att bryta rutiner och skönt att slippa disk!

Taskig mamma som fotar mittimaten.

En av mina tröttaste dagar denna vecka man ser att ögonen nästan går ihop zzzz

💗💗

Min magkänsla idag som var bra stämde. Jag fick lyckorus hos barnens nya diabetesläkare idag. Han verkar SUPERBRA! Åh detta behöver vi nu. Vi fick veta många nya och bra saker. Vi fick fin pepp och gott stöd. Något helt annat än tidigare, han tog in situationen att vi har två barn med diabetes1 varav ett väldigt litet. Det kändes på riktigt att någon mer kommer följa med noggrannare på något vis. E och jag kände samma sak.

Eskil låg och lekte med bilar i över en timme medans vi pratade. Vår diabetessykepleier är också helt AMAZING. Jag måste köpa blommor åt henne nästa gång vi ses för hennes stöd sista tiden har betytt enormt mycket.

Klockan är snart halv elva en fredag och jag ska krypa ned i vår sköna säng. Tack snälla för denna dagen. Jag behövde den ❤️


Annons

Kommentarer


 1. Maria 10 mars, 2018 on 11:42 Svara

  Hej Josefine,
  Älskar din blogg, som jag följt sedan Elian kom = många år ☺️
  Senaste tiden har jag tyvärr haft problem att se dina bilder… Läser oftast på iPad, har provat att starta om den men det hjälpte inte. Vet du vad det kan bero på?
  Stor KRAM till dig och din familj. Ni är riktiga kämpar allihop ❤️

 2. Anna 10 mars, 2018 on 13:42 Svara

  Underbart!! ♥️ Fin helg till er, kram

 3. AC 10 mars, 2018 on 21:24 Svara

  Låter helt fantastiskt!
  Nu håller jag tummarna att ni träffat rätt läkare som kan hjälpa er till en mer hållbar vardag. Visst borde det gå att stabilisera mycket bättre för era pojkar eller? Känner mycket för er och det du delar på bloggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna