VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

KÖK PÅ HJÄRNAN!

Gratis träning var det här! En timmes skottande i eftermiddag. Vårt hus ligger gömt från vägen och vår trädgård har ingen insyn med stor terass. Den ska bytas ut då golvet inte håller många år till men den är stor och har sol! Sen gräsmattan, där ska barnen spela fotboll, hoppa trampoline, stå på händer och vi ska spela kubb. 

Jag har ritat kök idag på nett, kunde inte hålla mig! Alltså jag har tänkt om helt, jag tror vi får till en köksö med spis på. Drömmen att laga mat när barnen gör läxor eller vi kan skära grönsaker och ta en kaffe eller ett glas vin medans den andra lagar mat. Det var riktigt kul att godkänna kommentarer och läsa de på instagram. Ni skriver precis så ni som har öar. Jag älskade vår gamla och jo vi måste ha en köksö även här. Hoppas det går som jag tänkt mig och att vi får till detta i vår. Det är inte 100% säkert ännu.

Köket står inte högst på priolistan men något som kommer mycket länge ned är vårt tvättrum som idag är ett litet kök med tvättmaskin och golvvärme så man kan ha stativ därinne. Worst case så köper vi en dörr så man iallafall slipper se allt stök därinne om man är nere. Jag är så lycklig över att ha ett tvättrum, slipper se allting dagligen.

Jag tror vi går för ett riktigt mörkt kök med ljus skiva, marmorliknande eller vit. Jag vill helst ha en fläkt som sitter gömt högt i taket.

Åh låt våren komma så vi kan riva ut vårt 90-talskök! Det beror inte bara på stilen men på att det är rejält slitet.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna