VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

GODA NYHETER!

Hej fredag!

Jag har glömt att dela mina goda mammografinyheter. INGET farligt, mitt obehag kommer nog av något helt ofarligt. H U R R A ! Ni andra, kolla er ni också om ni känner oro. Idag ska jag avklara ännu en grej, inget farligt men ändå nödvändigt. Hormonspiralen ska få sig en check. Den tar bort en del av mitt migrän så jag vill behålla den.

Sen jobbmöte.

Önskar er en härlig fredag.


Annons

Kommentarer


  1. Cissi 26 januari, 2018 on 18:26 Svara

    Så om man har obehag som stick och ilningar och oroar sig över implantaten. Är det mammografin man vänder sig till då. Eller går man via kliniken som utförde ingreppet?

    • prinsessansdagbok 26 januari, 2018 on 22:40 Svara

      Hur länge sen op? Tror det kan vara nerver som letar sig tillbaka. Men känner du oro. Gå till din läkare och be om en hänvisning. I Norge utreder de bara knölar på offentliga sjukhus så jag gick privat och det kostade 2200 kr tror jag men oron var där och jag kan inte förlåta mig själv om jag inte skulle kolla upp något som kan ta livet av mig. KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna