VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LET IT SNOW

Oh my!

Vi har inte haft stora mängder snö förrän IDAG. Frukostseminar på jobbet så jag skulle gå extra tidigt hemifrån.

Eskil var låg hela natten och ja jag har inte sovit alls. Älskade Ella skottade så jag kunde gå ut till vägen och efter försening så sitter jag på trikken. Igår när jag bloggat trikk/spårvagn som så braaaa blev det strömavbrott när jag satte mig på den…. Så det blev taxi till jobbet.

Håll tummarna att alla planerar sin resväg idag så vårt fullbokade Frukostseminar om inbound markering förblir fullbokat. Just väder kan faktiskt få folk att ändra planer för dagen men är man tillräckligt intresserad sträcker man sig förstås långt för att komma. Att äta god frukost och samtidigt lära sig om inbound marketing vill man inte missa!


Annons

Kommentarer


  1. Camilla 10 barnsmamma vid 33 16 januari, 2018 on 23:45 Svara

    Vi har jättemycket snö,så mycket att dom inte har nånstanns att lägga den när dom plogar.😊
    Man ser inte bilarna bakom vägkanterna ,så höga är dom 🙊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna