VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FREDAG

Mammografin igår är gjord. Jag vet ju inte hur det gick än men har svar inom en vecka. Sen åt jag god lunch med fin vän och var hos ögonläkaren.

På kvällen var det hemsk migrän som gjorde entré. Jag vet ju varför. Sömnbrist. Men jag och Petronella gick på bästa yogan och när jag kom hem igen ganska sent hade medicin + yoga full effekt.

Älskade Pinky ?

Vi kom sent i barnehagen idag. Det var massa snö och så hade jag inte bilen så det var dagens motion med vagn i snön. Eskil ville vara Pinky idag och det fick han.

Vi hade slut på mjölk imorse så inget kaffe för mig förrän lunch. Så en grön smoothie hjälpte mig överleva hem igen.

Ikväll ska båda stora barnen ha övernattning och imorgon ska väggar målas härhemma. Det blir en fin helg. Att inte ha väckarklocka eller något som måste göras är ren och skär lycka när man är såhär trött.

Glad fredag alla fina underbara läsare ❤️


Annons

Kommentarer


 1. Maria 12 januari, 2018 on 12:57 Svara

  Jag har verkligen märkt hur jag har förändrats sedan även Li fick diabetes. Förr skulle helgerna fyllas till bredden med sociala aktiviteter. Jag ville umgås med vänner, familj, träffa folk, gå på middag, bjuda på middag etc. En kväll i stillhet framför TVn framkallade ångest för mig. Men numera vill jag ha minst en sån kväll, inte ha för mycket inplanerat och inte träffa allt för många. Jag blir rädd för mig själv att jag ändrats så i mina grundvärden. Eller kan vi skylla det på åldern istället för diabetesen?? 😉

 2. Caroline 12 januari, 2018 on 14:39 Svara

  Låter som en fin helg. Hoppas den innehåller mycket sömn och två killar som ligger stabilt.

  Det känns futtigt att skriva pepp och kram då det inte hjälper där ni behöver hjälpen.
  Men jag skickar massor av kramar ändå!

 3. Emma 12 januari, 2018 on 21:27 Svara

  Ha en fin helg fina du. Ni kan inte ta varannan natt på helgerna?

  • prinsessansdagbok 12 januari, 2018 on 21:51 Svara

   tack!! Jo ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna