VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Godmorgon!

Skrev diabetesdagbok inatt. Någon timme på kvällen igår trodde jag natten kunde bli den lugnaste på länge. Hahaha sa blodsockren och sen var det start av dagen kl 04 med låga alarm som inte gav sig förrän det var dags för frukost. Är en överkörd disktrasa idag.

Snart ska jag på mammografi då mitt ena bröst sticker drar och känns allmänt obehagligt. Jag är inte alls rädd som jag var när jag hade en knöl för något år sen. Då var E med. Men det var en ofarlig cysta. Jag läste dock något läskigt om den implantatstyp jag valde för att den skulle vara absolut bäst. De kan ge upphov till en väldigt ovanlig cancer i en vätska i kapslingen. Blä.

Jag hade inte gjort samma operation idag. Riskerna är för stora. Men gjort är gjort och jag känner ett ansvar att verkligen kolla upp något som kan vara farligt för barnens skull.

Sen väntar lunch med finaste kompisen och en ögonkontroll hos ögonläkare.

Hoppas ni har en härlig torsdag!


Annons

Kommentarer


 1. elin 11 januari, 2018 on 12:11 Svara

  Hei! Er ikke så flink til å kommentere her inne, men er ofte inne og leser og har gjort det i mange år, faktisk siden før Ella ble født. Vil sende gode tanker og støtte til deg som jobber så hardt med diabetesen som dessverre har rammet dere. Håper virkelig det offentlige kan stille opp med hjelp av og til så dere får sove og være sammen dere to voksne også <3
  Stor klem!

 2. Susanne Nilsson 11 januari, 2018 on 16:24 Svara

  Hej!
  Jag tänker på hur ni har det med pojkarnas sjukdom och vilket ¨merarbete¨ det blir och alla vakna nätter…. Finns det vårdbidrag i Norge?

  Jag har liknande erfarenhet ( annan sjukdom, alla tre döttrarna) och när de var mindre hade jag vårdbidrag för dem pga av ¨merarbete¨ och alla extra kostnader som sjukdomen medförde.
  Vi fick ganska mycket pengar varje månad så jag gick ner i arbetstid för att orka…
  ( gick på knäna ändå)

  Lider med er <3 ingen med friska barn kan förstå…….
  Med Vänliga Hälsningar Susanne Sverige

  • T 11 januari, 2018 on 19:07 Svara

   Vi hade också vårdbidrag när vår dotter gick på cellgiftsbehandling. Det räckte den tid jag avstod arbetet för att följa med på behandlingar och läkarbesök.

   Vet ju inte hur det ser ut med sånna bidrag i Norge?

 3. Lovisa 11 januari, 2018 on 21:43 Svara

  Tråkigt med extra oro :/

  Kan du inte ta ut implantaten? Eller byta?

  • prinsessansdagbok 11 januari, 2018 on 21:55 Svara

   Nu vet jag snart status och jag tror och hoppas den är bra!

 4. Cecilia 11 januari, 2018 on 21:48 Svara

  Hei. Ville bare si at jeg hørte på radioen i dag at det er insulinets dag i dag. Det var ganske interessant å høre på. Legen snakket mest om selve insulinet men også om diabetes type 1. Du kan gå inn og høre på det på nett/podcast om du ikke fikk det med deg. Nrk P1/Østlandssendingen. Det gikk på radio ca 15:15.
  Klem ❤️

  • prinsessansdagbok 11 januari, 2018 on 21:55 Svara

   Ja jeg er SÅ takknemlig for at de oppfann dette!!!

 5. Aldijana 11 januari, 2018 on 23:09 Svara

  Hej, tråkigt att du/ni ska behöva oroa er för detta också!! När får du veta resultatet? Hur menar du att du ångrar dig, menar du val av implantat eller att du gjorde det överhuvudtaget? Jag går själv i tankarna att förstora brösten och det hade varit intressant att få veta hur man känner när det är på riktigt. Många kramar och jag håller tummarna för att allt ska vara bra!

 6. Cissi 12 januari, 2018 on 08:01 Svara

  Men oj! Vilket sorts implantat har du? Är själv OPad och kände plötsligt oro nu. Jag har lite kapselbildning. Obehagligt men ej ont. Kan det alltså bildas canser där om man har ett visst implantat? Kan de se sånt med ultraljud? Röntgen? Var vänder man sig? 😖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna