VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MINA SKÖNHETSFAVORITER

Alltså vilket engagement i mitt serietipsinläggI LOVE IT! De flesta serier har jag inte sett och då har jag ändå sett många och enligt mig de allra bästa haha.

Serier jag tycker ni borde se om ni inte redan gjort:

Game of Thrones, Breaking Bad, Sons of Anarchy, Bron, The killing, Johan Falck, Vår tid er nå, Modus, Frikjent, The Affair ( jobbigt att se otrohet men bra ändå), Wahlgrens värld ( jag skrattar så mycket och saknar min egen mamma när jag ser den då jag skrattade som de gör både med min mormor och mamma.

Inatt har jag inte alls sovit och imorse somnade jag om när alla gått. VILOTIMMAR medans huset är tomt idag. Jag har hunnit prata med kommunen länge och försökt förklarat våra nätter. Jag sa att de gärna får låna pojkarna och prova själva haha. De nappade inte på det. Vårt hopp är lågt i att få någon hjälp men vi kommer överklaga. Det är omänskligt när man reflekterar över situationen. Man kan aldrig jämföra eller be andra förstå men när jag läste i Isabellas blogg idag började jag gråta. Inte över att det är orättvist utan över vår situation. Hur detta gör att jag knappt kan arbeta då sömnrubbningarna är totala. Jag ska inte normalisera detta utan slåss för att vi ska få hjälp så vi kan få sova. Vi är tyvärr många diabetesmammor och pappor därute.

Mina lifesavers är att ta hand om min hud. De vanliga tipsen sömn, vatten och motion fungerar inte alltid eller typ aldrig eftersom jag aldrig får en natts ostörd sömn. Men att fylla på med vatten, bra produkter och motion försöker jag göra. Igårkväll var jag på yoga, så skönt!

Detta serum från (Dr Dennis Gross Ferulic +retinol overnight serum) är ett OMGserum!

Borsten, mycket renare blir ansiktet när jag använder denna.

Nu ska jag få i mig lite kaffe och ordna lite hemma innan Eskil ska hämtas hem. Det blir en walk i snön med vagnen och Ella ska ha med en kompis hem och har önskat pannkakor ( som alltid) så de ska stekas innan jag går ut tänkte jag.


Annons

Kommentarer


 1. Emelie 9 januari, 2018 on 13:44 Svara

  Kämpa kämpa kämpa! Kommunen måste förstå och hjälpa och tänk vilken vinst det skulle vara för alla diabetesfamiljer om ni lyckas få hjälp. Jag hejar verkligen på er. Kommer ju ihåg när mina tvillingar var små och aldrig sov och vaknade om vart annat hela tiden i några år. Jag var som ett vrak. Bara tanken på att jag då också skulle ha haft hjärnan skarp och dosera livsviktiga läkemedel och anar kontroller gör att jag får svindel. Jag lider med er så mycket!
  Styrkekramar till dig!

 2. Linda, Västerås—>Oslo 9 januari, 2018 on 19:37 Svara

  Tips: anlita en advokat som har hälsorätt som expertis. Ni har krav på omsorgsstönad och antagligen avlastning i hemmet också. Det är väldigt enkelt att läsa i lovverket for kommunehelsetjenesten. Send en email om du behöver tips.

  • prinsessansdagbok 9 januari, 2018 on 19:44 Svara

   I Norge också? Uppfattningen min är tyvärr att knappt någon här får något av staten vid diabetes1…. Tack för din kommentar.

  • prinsessansdagbok 9 januari, 2018 on 19:45 Svara

   Jag har ju läst att OM behovet finns måste de hjälpa. Men de verkar inte förstå… de ringde som sagt idag. Vi får se. Kanske vi får någon enstaka timme betald men jag har litet hopp. Avlastning i hemmet vore en DRÖM att få sova!!

 3. Diana 10 januari, 2018 on 12:28 Svara

  vad nyfiken jag blir på Emma S produkterna. Tor jag testat förr men det inte var nått för mig. Kommer inte ihåg.
  Jag har ju vuxen acne så jag måste verkligen ha starka produkter. Förbaskade hud säger jag bara. :(

 4. Emma 10 januari, 2018 on 18:14 Svara

  Jag ska börja med att säga att jag har noll kunskap om diabetes (båda typerna) och diverse olika regelverk som styr men ser det olika ut i Sverige/Norge? Förekommer det i något av länderna att man får stöd/avlastning vid diabetes typ 1? Är det ovanligt komplicerad diabetes era pojkar har eller är det alltid såhär för barn som fåt diabetes? Varför är den så svårinställd? Blir det lättare ju äldre de blir att få ett jämnare blodsocker? Hoppas du orkar svara på alla mina frågor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna