VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NÄR ESKIL FICK DIABETES1…

Ni är några som undrat varför vi inte pratat om att Eskil också fick diabetes1 i podden. Jag hör att jag gör det i förra avsnittet, pratar om honom utan att ha nämnt att han blivit sjuk. Oops en liten miss. Men jag ville bara inte ge så dåliga nyheter i första avsnitten då podden riktar sig just åt de nyblivna diabetesföräldrarna. Vi vill vara podden man lyssnar på medans man är inlagd på sjukhuset, kanske våra erfarenheter och att vi finns därute kan mildra chocken, sorgen och att man kan känna lite samhörighet?

I veckans avsnitt som kom ut idag kan ni lyssna på den tunga berättelsen med tårar om hur det var när även lillebror fick diabetes1.

sykehusklownene_ullevaal

bursdag

Här hade vi haft sjukdomen i huset i två dygn tror jag, minns inte helt dagarna… Det var Elians födelsedagsfirande med familjen. Jag är så tacksam för att vi fick lov att få permis och genomförde detta trots allt. Familjen var så viktig och jag är oändligt tacksam för all omtanke och allt stöd vi fick. 

family_ullevaal

ambulande_diabetes1

Mitt instagraminlägg nyss publicerat den natten. Fy fasen vad det smärtade i hela min kropp. Er kärlek hjälpte, ert stöd har varit ovärderligt – TACK!

Hoppas ni orkar lyssna.


Annons

Kommentarer


 1. Suzanne 11 december, 2017 on 17:36 Svara

  Nä alltså!!
  Detta avsnitt var så fruktansvärt jobbigt att lyssna på 😥 Tycker så synd om Er alla!!

  Jag har pausat flera ggr och barnen har frågat varför jag gråter!

  Fy så tufft!!

  Att ni är starka tillsammans allihopa, hela familjen, är en underdrift!!

  Så oerhört många kramar till Er Joss!! ♥️

 2. Hanne 11 december, 2017 on 20:17 Svara

  Å herrefred som jeg gråt når jeg hørte på avsnittet! Jeg måtte sitte i bilen utenfor Rema og tørke tårer før jeg gikk inn! Jeg husker godt når du publisertr instagram innlegget også, da satt jeg på nattevakt og ble helt satt ut av innlegget ditt! Det var som om det skulle slått til blant mine nærmeste, man føler liksom man kjenner dere etter å ha lest bloggen siden Elian var liten!
  Ingenting jeg sier kan trøste eller lette situasjonen men takk for at du orker dele, og spre kunnskap! Ønsker dere den beste førjulstiden!

 3. Maria 12 december, 2017 on 08:02 Svara

  Räckte att jag såg ditt gamla instainlägg så kom tårarna, får vänta med att lyssna tills jag kommer hem tror jag. Kram till er <3

 4. Johanna 12 december, 2017 on 11:16 Svara

  När du berättade om krampanfallet så brast det totalt. Sååå hemskt. Fy fan vilken upplevelse. Stora kramar!

 5. Helga 12 december, 2017 on 18:24 Svara

  Tusen takk for veldig fin podcast. Har hørt alle episodene, er så utrolig mye jeg kjenner meg igjen i! Har en 6-åring som fikk diabetes for 3 måneder siden og en lillebror på straks 3 år som jeg er livredd skal bli syk. Ikke så oppløftende å høre den siste episoden (tårene spratt), men det virker som om dere faktisk henger i hop selv med to diabetikere i familien. Lykke til videre!

 6. Sanna 12 december, 2017 on 20:35 Svara

  Vilket avsnitt 😥 Satt och grät på tåget till jobbet i morse.

  Ni ska ha en sååå stor eloge att ni orkar med denna hemska sjukdom! Jag lider verkligen med er.

  Hoppas du får en fin kväll med din underbara familj ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna