VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JULKLAPPSTIPS ÅT DIG SOM VILL KLICKA HEM KLAPPARNA!

REKLAME / SAMARBEID*

______________________

Snart sitter vi där, kvällen före kvällen. Kanske ni slår in era julklappar lite extra fint, skriver ett rim till klapparna? Rim är underskattat tycker jag. Att slippa julstress och faktiskt få njuta av december som mysmånad trots en del avslutningar och annat ”fix” känns viktigare än någonsin. För att få till det krävs planering, att våga avboka sånt man inte orkar eller vill och att vara ute i god tid. Här ger jag er mina bästa julklappstips för er som vill klicka hem klapparna och hinna få de till postkontoret innan jul:

superpower_mom_cup

Koppen åt en mamma eller pappa i din närhet. En sån här kopp vill jag själv ha, älskar att ha min egen kopp och som mamma är man ju en superkvinna eller hur haha. Allt man jonglerar och håller koll på… Ja såna pappor finns förstås också… kanske… nejdå jodå…

reflex_tofs

Reflexer MÅSTE alla i familjen ha. Hur söt väninnegåva är denna reflextofsen eller varför inte till svägerskan? För att du bryr dig om henne och för att den kan hänga på väskan och vara en naturlig reflex man inte behöver ta fram varje gång det blir mörkt.

marinadspruta

Sen åt alla som älskar att grilla på sommaren, en marinadspruta är ju ett måste! Att marinera i plastpåse känns plötsligt alltför grisigt. En sån här ska E få.

Om inte mina tips faller i smak så har Blueboxshop satt upp en både julegavetips och julklappstips på egna sidor så ni kan spana in. De har så mycket fint.

HAPPY SHOPPING!

*inlägget är ett samarbete, jag får betalt för att skriva det. Men ni kan alltid lita på att jag skriver mina ärliga meningar och att jag själv valt vilka produkter jag ska visa fram.

Annons

Kommentarer


 1. Marita 11 december, 2017 on 14:19 Svara

  Men tack för tips!!! Reflex beställda till mig och svärdotter. Tack än en gång för ett väldigt berörande podavsnitt. Varmaste kramen

 2. Milla 11 december, 2017 on 19:23 Svara

  Tycker du väldigt ofta hintar om att du är bättre än din man. Jag tolkar iallafall dina ord väldigt nedvärderande gentemot honom.

  • prinsessansdagbok 11 december, 2017 on 19:38 Svara

   Vi är bra på olika saker 😉 skriver ju sällan om honom.

 3. Elisabeth 11 december, 2017 on 22:16 Svara

  Og jeg syns det er kult med det jeg ser på som humor og en spøkefull tone…blir liksom så innmari kjedelig dersom man skal ta alt så bokstavelig hele tiden 😉

 4. Hanna 13 december, 2017 on 09:24 Svara

  Digger refleksen, synd de ikke sender til Norge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna