VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

JULMORGON!

Alltså trots tider att passa, långa hår att borsta och fläta, insulinpumpar som ska laddas, bytas och ordnas med så är morgnarna inför jul extra mysig. Den svenska julkalendern på macen i köket, tänt adventsljus och idag havregrynsgröt med smör kanel och socker. Väldigt norskt att äta utan mjölk så jag kokar havregrynen med lite mjölk i vattnet.

Det känns så fint att man skapar mysiga traditioner för barnen. Vi har ju gjort olika från år till år tills nu. Det har varit härligt men i år ska det bli så skönt att slippa kånka på julklappar åt något håll ❤️

Nu ska Eskil och jag snart bege oss ut i snön och pulsa mot barnehagen med vagnen. Sen behöver jag jobba lite. Inatt var båda låga så sömnen har knappt existerat så jag hoppas sova mitt på dagen. Det är inte enkelt trots trötthet så jag tror en svettig promenad kan hjälpa.

Ha finaste dagen! Nästa år ska vi julpynta i trädgården men i år finns inte energin.


Annons

Kommentarer


  1. Solblomma 6 december, 2017 on 12:19 Svara

    Har läst din blogg länge och vill bara skicka en peppande kram och säga att du gör helt rätt i att försöka hitta ljuspunkter i tillvaron trots mycket jobbigt! Vet av erfarenhet, men här är det jag som mamma som är drabbad av en allvarlig kroniskt sjukdom med bl.a. fruktansvärd smärta och trötthet. Ibland blir inte livet alls som man hoppats men med en positiv livssyn och ett enormt kämpande kan det bli riktigt riktigt bra ändå. Tror vi som möter motgångar i livet ibland uppskattar och sätter värde på småsaker på ett annat sätt. Önskar dig och din familj allt gott och en riktigt God Jul! Kramar

  2. Anna 6 december, 2017 on 15:08 Svara

    Hej! Jag läser din blogg regelbundet, men jag kommenterar ytterst sällan! Men jag vill bara skicka en styrkekram till er, så som ni kämpar!! Sedan vill jag bara tacka för att du delar med dig av din erfarenhet och kunskap i diabetespodden! / Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna