VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LÅGT

Godmorgon från Oslo.

Nej hörni här inne är det inte mycket pepp just nu. Eskil har hostat hela kvällen och natten. Högt blodsocker pga att han har ett virus säkert. Både E och jag har viktiga möten idag. Elian vaknade låg och nu fick jag sms av skolan att han var nede på 2 trots frukost. Allt under 4 är lågt blodsocker. Det är just oron som är värst. Kommer han hamna i koma på vägen hem från skolan idag när jag sitter i ett möte? Hjälper någon honom? Nej jag bara gråter nu av minsta motgång och känner att jag blir ledsen. Ledsen över att man överallt läser om hur sömnbrist påverkar människan och samtidigt får vi diabetesföräldrar inte hjälp.  Jag kan inte få det att gå ihop.

Det ska bli jättekul att gå på jobbet idag och både delta och hålla möten. Men det kostar enormt mycket med nu än innan vi hade två sjuka barn. Jag är tacksam över att min arbetsplats förstår.

Vad jag vill ha dig hemma idag älskade prins.


Annons

Kommentarer


 1. Nettan 29 november, 2017 on 09:09 Svara

  Ååå känner så med er. Hoppas ni får ihop dagen <3

 2. Malin 29 november, 2017 on 09:55 Svara

  Kära Josefine, jag förstår inte hur du/ni orkar. Ni är verkligen hjältar som kämpar dygnet runt. Denna psykiska press och oro hela tiden över högt/lågt socker och att aldrig få en lugn natt! Åh vad jag önskar att man kunde bota diabetes med ett litet piller!

  Kramar till er
  /Malin

 3. Mickan 29 november, 2017 on 10:20 Svara

  All styrka till er! Hoppas ni tar all hjälp ni kan få av era nära nu när samhället är så galet sjukt att man inte har rätt till avlastning! Blir förbannad! Jätteförbannad! 🌷 Låt dem hitta ett botemedel en dag 🙏🏻

 4. Caroline 29 november, 2017 on 12:01 Svara

  ❤️

 5. C 29 november, 2017 on 12:56 Svara

  Nu vill jag sätta mig på första bästa flyg till Oslo, stampa in i stadshuset och banka näven i bordet och KRÄVA hjälp till er. Sen vill jag klampa vidare till ert jobb och säga: ”Här blir det inga viktiga möten! Om det är svinviktigt får det tas via Skype eller mejl. Tack och hej.” Vidare skulle jag klampa till mataffären, köpa alla tänkbara godsaker, duka upp en härlig middag, städa ert hus, ge dig en nackmassage och sen vifta med mitt trollspå så att ni alla fick sova hela nätter och vara friska…. ALL kärlek till er!

 6. Lena Cederroth 29 november, 2017 on 13:56 Svara

  Styrkeklemmer. 🌸❤️

 7. Isa 29 november, 2017 on 14:18 Svara

  Hej fina du!
  Vad jag önskar ni slapp diabetesmonstret ❤️❤️❤️❤️
  En frågan om du orkar svara,
  Jag och sambon kommer till Oslo på måndag nästa vecka och undrar om du har tips på någon mysig julmarknad som är lätt att ta sig till när man promenerar? ✨🤶🏼🎅🏼
  Kanske ett museum? Vi uppskattar historia/krigsmuseum..
  kram och hoppas ni får sömn inatt

  • prinsessansdagbok 29 november, 2017 on 21:33 Svara

   Hej finaste du förlåt jag inte svarat dig. Välkomna!
   Mitt i Oslo stad vid Spikersuppa ( vid Karl Johan ) http://www.julivinterland.no/praktisk-info/ kan du se en mysig julmarknad och åka skridskor.
   Jag har varit på krigsmuseet men med barnen så jag kommer knappt ihåg hur det var. Jag ammade och Eivind gick in med barnen tror jag. Men det är helt gratis menar jag. http://forsvaretsmuseer.no/Forsvarsmuseet Det ligger vid Akershus fästning också centralt.
   Hur länge stannar ni? KRAM och TACK <3

 8. Carina 29 november, 2017 on 19:38 Svara

  Går inte att föreställa sig hur kämpigt ni har det. All styrkekramar som finns till er ❤️

 9. Karin 29 november, 2017 on 20:46 Svara

  Ni måste ju kunna få någon hjälp! Ovärdigt ett av världens rikaste länder
  En kram känns futtig…Men skickar ändå styrkekramar till er alla!!

 10. Malin Pousette 1 december, 2017 on 11:32 Svara

  ❤️

 11. Therese 2 december, 2017 on 08:29 Svara

  Vill bara skicka styrkekramar till dig! En supermamma! Du är stark! Hade nog aldrig klarat d du gör! Dina barn har verkligen en supermamma! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna