VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SISTA HELGEN I RADHUSET!

alicefox_bokstavslampe

En bokstavslampa med ett E inne hos Eskil känns självklart.

Eskil hann bli 3 år innan han får eget rum. Det har gått väldigt bra men nu mot slutet när vi vet han ska få sitt eget lilla krypin känns det otroligt bra. Han kommer få det minsta rummet men all rumfördelning sker utifrån barnens utstyr som behöver kunna skicka signaler in till vårt sovrum nattetid.. Sen får han lekekrok nede och såklart kommer vardagsrummet vara mittpunkten för lek fortsatt. Men hans leksaker ska inte bo i vardagsrummet, det kan jag erkänna känns MYCKET skönt!

Jag är hemma med febrig prins, har hunnit ha trafikvakt för Elians klass och nu ska vi snart försöka ha ett videosamtal som är jobbrelaterat här. Internt som tur är. Sen ska jag försöka använda dagen åt att packa samtidigt som jag kramas med Eskil.

vegghylle_barnerom

Elians nya hylla. Den får nog sitta i närheten av sängen så vi kan ha en box med diabeteskit inne hos honom. 

Barnen kommer få nya sängar, även vi. Vi köpte vår IKEAsäng när vi möttes, sååå längesen. Vi har köpt en tjock bra övermadrass men nu ska den få flytta ned som gästsäng och vi har investerat i en ny Jensensäng. Eskil får behålla sin fina Sebrasäng.

begghylle_boker_barn

En hylla i barnets höjd med böcker i har jag alltid velat ge Eskil, finally I can!

Imorgon klockan 12 ska vi godkänna städ i huset så då får jag komma in lite lite innan måndag också. Ni märker nog att glädjen över flytten är stor!?

Glad fredag!


Annons

Kommentarer


 1. Hillevi 10 november, 2017 on 13:52 Svara

  Grattis! Så roligt!! Skall bli kul att följa flytten o se huset! Hälsa denna mamma som också längtar efter större hem…

 2. Linda 10 november, 2017 on 14:36 Svara

  Vad roligt för er 😺 Tänk nu är det nära nära. Trevlig helg! ✨🌸

 3. Elina 10 november, 2017 on 14:41 Svara

  Så härligt!! 🙌💕

 4. Sofia 10 november, 2017 on 16:50 Svara

  Hej.

  Jag vill inte va hlädje

 5. Sofia 10 november, 2017 on 17:03 Svara

  Oj då fel knapp. Super kul att flytten är så nära nu. Jag vill bara väl, och vet inte riktigt vad du menar med att få komma in lite lite innan måndag. Men om det är att ägarna ger er nykel på lördag men köpet är på måndag. Tänk bara på försäkring då… Jag vill bara väl, valet är ju ert i slutändan. Lycka till med flytten! Kram

  • prinsessansdagbok 10 november, 2017 on 17:19 Svara

   Vi ska inte få nycklarna förrän måndag :) men jag får se lite i huset redan imorgon 😉

   • Sofia 10 november, 2017 on 17:32 Svara

    Åå tack för ditt svar 😀 Härligt! Va kul att spana lite! Trevlig kväll!

 6. Ewe 10 november, 2017 on 20:16 Svara

  Vi har också såna lampor i barnens rum och visst är dom fina men tyvärr av dålig kvalitet, glappar hela tiden.
  Stort grattis till huset!

 7. Anna 11 november, 2017 on 11:21 Svara

  Så härligt, snart flyttar ni! Måste bara tacka för er podd. För mig som sjuksköterska och ofta nattarbetande är man van att under nattens alla timmar, ibland tätt, kolla blodsocker, justera blodsocker med snabbverkande insulin, ge socker/mat för att höja blodsocker. Känner att podden blir ett komplement för mig sett från eran vinkel. Ni som lever med detta varje dag. För mig som tidigare bott många år i Norge och sett många fördelar med detta land, är det svårt att förstå att man inte kan få bidrag eller extra resurs i barnehagen eller hemma som avlastning. Väldigt ledsamt att höra. Stor kram till er.

  • prinsessansdagbok 11 november, 2017 on 21:02 Svara

   Det betyder SÅ mycket – stort tack!! Jag har sökt men räknar med avslag. Fick avslag för Elian då han aldrig låg på sjukhus… ( för att man just jobbar dygnet runt med hans bs…) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna