VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NOVEMBER – EN MÅNAD MAN BÖR SPRIDA DIABETESAWERENESS!

barndiabetespodden

En rolig sak. Snart kan jag tillsammans med en annan diabetesmamma Alexandra få göra lite skillnad. Vi släpper en poddserie om barndiabetes / hur det är att vara förälder åt barn med diabetes1 såsom vi ser det. Hoppas ni vill lyssna!?

Podden lanseras 6 november och heter barndiabetespodden. Ni kan prenumerera redan nu!


Annons

Kommentarer


 1. Caroline 1 november, 2017 on 21:53 Svara

  Såklart det ska lyssnas!
  Du är en fantastisk ambassadör för barndiabetes.
  Du har fått upp ögonen på mig och säkert väldigt många andra!
  Kram ❤️

  • prinsessansdagbok 1 november, 2017 on 22:22 Svara

   Tack finaste du.

 2. Mikaela i San Francisco 2 november, 2017 on 00:40 Svara

  Så himla BRA!!! Heja er alltså. 👏👏👏

 3. Emma 2 november, 2017 on 06:46 Svara

  Så fantastiskt! Jag lever med en make som ”sköms” över sin typ 1. Han gör mycket som har med sin diabetes i skymundan och när han åker på resor med kollegorna/fotboll eller vad de än må vara. Så måste jag påminna honom att säga och berätta vad de ska göra om han tex hamnar i koma (vilket han kan göra hemma) I början av vårt förhållande blev han sur men nu förstår han allvaret i det. Jag försöker peppa honom att det är inte hans fel/ingens fel att han är sjuk. Sen underlättar det att ha barn för de frågar massor om sin pappas pump nål knapp sensor osv. Så idag är han inte lika hemlighetsfull som för 10 år sedan.

  Du är bäst som lyfter detta och visar detta!! Fortsätt med detta.

 4. Sandra 2 november, 2017 on 12:34 Svara

  Fantastiskt! Är så imponerad av dig att du orkar. Lever med 2 kroniskt sjuka barn och ändå orkar sprida livsviktig kunskap! Du borde få ett pris på diabetesgalan. Var stolt över dina prestationer.

 5. Hanna 2 november, 2017 on 12:44 Svara

  Åh va bra! Jag är så imponerad av dig. Har alltid varit! <3

  Två av mina vänners barn har precis insjuknat och jag har aldrig känt så här starkt på denna sjukdom…även om det inte går att jämföra med hur det är att leva i det dagligen.

  Jag är otroligt tacksam och glad över att du berättar och delar med dig. Det gör att jag, som utomstående, kan få en mer förståelse för andra.

  Styrkekramar till dig och din fantastiskt fina familj.

 6. Anna 2 november, 2017 on 19:51 Svara

  HEJA DIG! ♥️

 7. Elin 3 november, 2017 on 21:34 Svara

  Ska bli grymt spännande att lyssna på. Har läst din blogg sedan vår yngsta son fick Diabetes i augusti och hela vårat liv förändrades. Har varit så imponerad av att ni klarat av två barn med denna sjukdom, då jag tyckt det varit nog med ett barn. Men tyvärr fick våran mellersta son diagnosen igår, så inom 3 månader har vi nu fått två barn med diabetes. Känns som att någon drog undan mattan under fötterna.

  • prinsessansdagbok 3 november, 2017 on 22:07 Svara

   Nej!!!!!

   Mitt hjärta blöder verkligen för er. Ni har en stor kunskap som kommer hjälpa er. Men vad säger man? Det är så orättvist.
   Massa massa kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   • Elin 4 november, 2017 on 21:50 Svara

    Tack ❤ , det är svårt att greppa vad som väntar oss. Jag måste ta en dag i taget, annars tar känslorna över och allt blir för jobbigt. Men jag känner hopp när jag läser er historia.

    • prinsessansdagbok 4 november, 2017 on 21:52 Svara

     Finaste!

     Hur mörkt det än känns så är en dag i taget BÄSTA tankesättet.

     En dag ska tekniken segra och hjälpa oss familjer med sjuka barn. Barnen ska få en enklare vardag. ❤️❤️❤️ så måste det bli!!! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna