VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VI PROVAR Britax B-Motion 3 Sittvagn

Britax B-Motion 3 Sittvagn

Uppmärksamma bloggläsare såg att Eskil fått en ny vagn! Den ankom för att säga det milt lägligt. Eskil fick diabetes1 och lades in på sjukhus. Kvar stod hans sovvagn i barnehagen och vi hade precis fått hem denna i kartongen. Så det blev vår sjukhusvagn och det kändes skönt att ha en ren och smidig vagn inne och även utomhus på sjukhuset. En Britax B-Motion 3 Sittvagn som fungerar toppen som vagn när barnet kan sitta.

Britax B-Motion 3

Här är den stylad med muff för att värma frusna händer. Handtaget går att sänka och höja med enkla grepp och det gör ingenting om du är riktigt lång och ska styra vagnen.

Britax B-Motion 3 Sittvagn handtag

Plus med vagnen är att den är lättstyrd med en hand, mycker luftning i kalesj / suflett, avtagbar ”väska” att ha allrtmöjligt i. Vi hade alla hans papper och viktiga saker på sjukhuset för att alltid ha med glukostuber, strimlor för att mäta sockret med och telefon osv så jag slapp ha med mig väska på sjukhuset.

Britax B-Motion 3 veske

Supersmidigt och denna kan lätt tas av med dragkedjan.

Britax barnevogn

Britax B-Motion 3 sele

Enkel och smart sele.

Britax B-Motion 3 suflett

Britax_barnevogn_sitte

Målet med att gå med en tom vagn: att hämta hem det finaste man har! Han har från dag ett tokgillat vagnen och sov gott i den på sjukhuset dagtid då den har bra liggläge också, jag menar att det är fullt liggläge.

Jag kan absolut rekommendera Britax B-Motion 3 Sittvagn och ska jag klaga på något så är den inte lika stabil som en 4hjuling även om framhjulet kan ställas så det bara går rakt fram och inte svänger. Att ändra till liggläge var lite krångligt innan man fick in knixen men annars är den riktigt bra.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna