VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TACKSAMHET FRÅN EN DIABETESMAMMA

josefine_Aamodt

Godkväll!

Föräldrarmöte i barnehagen ikväll. Jag har kort informerat om diabetes1 och magsjuka. Vilka konsekvenser det kan få. Jag blir helt rörd av hur barnehagen bryr sig och ser Eskil. Det är faktiskt så att ni som läser min blogg inger stort hopp. När jag var helt färsk diabetesmamma var det mycket prat om fördomar. Jag förstod snabbt att många föräldrars stora frustration förutom sjukdomens allvar var just felinformation och fördomar som barnen skulle behövas slåss mot i livet.

Så något av mina första viktiga beslut för mig blev att vara transparent och öppen med vad diabetes1 och att vara diabetesförälder innebär. Ni har hjälpt mig enormt med ert stöd varenda eviga dag och natt. Att ni vet, att ni lärt er massor och att ni förhoppningsvis bidrar till barndiabetesfonden. Många bäckar små. Jag är oändligt tacksam över att ni finns. Ni och alla vänner och familj som bryr sig, som vill veta och som vågar fråga.

Tillsammans gör vi faktiskt skillnad!


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 10 oktober, 2017 on 21:45 Svara

  Så fint att läsa!

 2. Alexandra 10 oktober, 2017 on 21:53 Svara

  <3

 3. Caroline 11 oktober, 2017 on 01:48 Svara

  Så härligt att höra!
  I min äldsta dotters klass går två pojkar som har diabetes 1. Om jag kan hjälpa till på något vis gör det mig lycklig!

 4. lisa 11 oktober, 2017 on 07:52 Svara

  Kram! Lär mig massor.

 5. Mickan 11 oktober, 2017 on 10:02 Svara

  <3

 6. Hilde 11 oktober, 2017 on 22:00 Svara

  ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna