VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MAGISKG & MAXAT

IMG_9021

Vi har trots att pappan i huset varit på vift haft en magisk helg. Vi har umgåtts med människor vi älskar från morgon till kväll, ätit gott, fått frisk luft och njutit hösten. Maxat allt som maxas kan. Men nu när jag vet att han snart är hemma. Så blir jag varm i bröstet över att vardagen delas på två. Att han känner samma som jag för barnen och att jag vet vi får kvällen tillsammans nu som en efter en slocknar inför skolstart imorgon.

IMG_9144

IMG_9128

Apropå skolstart så byter Ella skola ganska snart. Vi cyklade till huset i eftermiddag och soooom vi vill in nu, igår. Men det kostar ju en del att ha dubbelt boende så vi får hålla ut några veckor till. Sen så!

IMG_9027


Annons

Kommentarer


  1. Lena Cederroth 8 oktober, 2017 on 22:24 Svara

    Fine bilder! Spesielt det øverste var utrolig fint! 💜

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna