VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Godkväll!
Bloggen fungerade inte som den skulle igår så mitt inlägg kom aldrig iväg. Alla era ord och fina kommentarer rör mig inne i hjärtat. Jag gråter för ni är så goda. Att få läsa både era frågor och funderingar men också berättelser från er som tyvärr på olika vis lever nära diabetes1 gör att jag inte bär allt ensam. Tack tack tack tack!


Störst av allt är kärleken ❤️Signerade papper igår och hälsat på den trevliga säljare av snart vårt hus. Äntligen älskling efter allt vårt slit ?


Annons

Kommentarer


 1. Maria Albjär 14 september, 2017 on 08:20 Svara

  Jag är så van, efter 31 år med diabetes1, att jag inte reagerar på konstiga kommentarer. Men nu, men två d1-barn är lejonmamman i mig starkare än någonsin. Blir GALEN av all okunskap och framförallt yttrandet av den!

  Stor kram till er finaste ni <3

 2. Gina 14 september, 2017 on 10:56 Svara

  Har dere eller skal dere ha visning? :-)

  • prinsessansdagbok 14 september, 2017 on 11:50 Svara

   Skal ha!

 3. Sofia 14 september, 2017 on 12:58 Svara

  Grattis till huset 😀Så spännande.
  En sak jag inte förstår, varför inte föräldrar med barn som har diabetes 1 får någon avlastning. Om man inte får sova kan man ju ffaktiskt bli sjuk, sköldkörtelrubbningar, binjurarna kan bli påverkade, psykisk ohälsa ja listan kan göras lång.Det måste ju vara ett enorm ekonomiskt svinn för staten och ni föräldrar så klart. Något måste hända NU! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna