VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

I WANT IT NOW!

Åh vad man kan ta och känna på stämningen härhemma. Vi har en jättefin helg men vi hoppas köpa ett hus och vi vet inte om allt blir som vi önskar förrän till veckan. Alla som känner mig vet att tålamod är inte min starka sida.
Andas andas andas och fokusera på annat så gott det går.

Till svärmor på fredag och middag ute i kvällssol med alla barnen.


Kusiner på Ekeberg igår. 

Eivind och Eskil är och köper god frukost, jag dricker kaffe på vår terass i solen och Ella sover med kusinerna. Vi saknar henne härhemma efter en hel helg borta men samtidigt vet jag hur kul de har och då är det så värt saknaden.

Söndagskram!


Annons

Kommentarer


 1. Linn 3 september, 2017 on 19:50 Svara

  håller tummarna för ett husköp! Ni är så värda lite tur och framgång nu

 2. Johanna Eriksson 3 september, 2017 on 20:21 Svara

  Hej! Har följt din blogg sedan Elian var liten, tror han var nyfödd när jag började följa dig. Missade hans graviditet, men har följt de två andra. Kommenterar dock typ aldrig, men nu som själv diabetes 1 mamma, reagerar jag.
  Har sedan länge förstått att ditt tålamod är kortsiktigt, men undrar för mig själv. Förför hitta och köpa ett hus nu, som ni måste renovera?! Har ni verkligen den energin, mitt i allt annat?! Är det verkligen er prio ett?! Borde inte prion på att båda barnen, som dessvärre drabbats av diabetes 1, ligga på att få dem stabila, för deras egens skull?! Att pendla upp och ner, skadar mer, än det gynnar. Vi har själva en dotter, några månader äldre än Elion, hon fick diagnosen 5 månader tidigare än Elian. Hon är numera stabil, nästintill 24/7, få nätter vi hör några larm. Däremot är vi strikta med kosten, laddar insulin i pumpen, efter aktivitet och matintag. Vi äter hela familjen numera gluten, laktos, socker fritt, samt även utan rött kött.

  Kram

  • prinsessansdagbok 3 september, 2017 on 20:30 Svara

   Jag tror jag passar på denna kommentaren. Är det Johanna som kommenterat i alla år med en syrlig ton? Lycka till med din familj.

  • Charlotte 3 september, 2017 on 22:30 Svara

   Johanna, ändå en himla tur att du varken behöver renovera eller ta hand om Josefins barn!
   Om du läst bloggen i 10år och aldrig kommenterat så var det här verkligen en (rent ut sagt) jävligt dåligt första kommentar!

   Jossan, jag håller alla tummar för att huset blir ert- vi bor själva trångt (men inte i närheten av så trångt som ni) och vet hur krävande det är med lite förvaring, saker överallt och inga smarta lösningar… ❤️

  • Emma 4 september, 2017 on 14:38 Svara

   Vilken otroligt korkad och dum kommentar av dig Johanna.
   Det är väl inte upp till dig att avgöra vad som passar Josefines familj bäst. Tror nog att J och hennes E vet absolut bäst vad som ska ske i deras liv och hur de ska hantera sina situationer. Vi är alla olika, glöm inte det!

   Till dig Josefine vill jag bara ge en stor kram ❤️

  • Emma 4 september, 2017 on 20:42 Svara

   Men Johanna. Det som funkar för ert barn med diabetes är inte alls säkert att det fungerar för någon annan. Min make hamnar ofta i koma när han har 3 i blodsocker medans en vän till honom klarar att ligga på 3 utan problem.

   Alla med diabetes är olika,reagerar på olika sätt vad en stoppar i sig. Jag tycker man ska vara försiktigt med att säga vad en annan borde göra och tänka när det gäller diabetesen.

   Jag är så imponerad hur stark du är. Min makes pump har pipit flera nätter nu för nålen läker och han blir hög. Jag vaknar av detta men behöver inte ”hjälpa” honom. Bara stödja. Har tänkt på er. Hur orkar föräldrar med barn som har diabetes.

   Ni gör det som är bäst för er familj!!

  • Saga 5 september, 2017 on 17:20 Svara

   I vår familj, med en typ 1 diabetiker, så är det viktigare att leva ett gott, glatt och härligt liv än att ligga perfekt i Hba1c. Vi tar gärna farliga risker, bara vi är tillfälligt nära en mataffär. Men fram för allt, så ser vi inte begränsningar utan möjligheter. Att ”leva” min mans sjukdom är inte rätt för oss. Min man var en gång ett 6 årigt barn som fick typ 1 diabetes, och någonstans på vägen så lärde han sig av sina föräldrar att livet är fullt av möjligheter. Vilket han också har anammat i sitt vuxenliv, mycket mer än jag som är kärnfrisk.
   3 barns mamma, (numera nästan vuxna barn) gift med en typ 1 diabetiker (han har haft diabetes i 42 år).

 3. Johanna 3 september, 2017 on 20:25 Svara

  Håller också tummen för att huset blir ert!!

 4. Anna Karin 3 september, 2017 on 21:41 Svara

  Hoppas huset blir ert!
  Ni är fantastiska och vet vad som är bäst för just er familj❤️❤️❤️

 5. Elin 3 september, 2017 on 23:29 Svara

  Krysser fingre for at drømmehuset blir deres ❤️

 6. Caroline 4 september, 2017 on 06:48 Svara

  Håller tummarna! ❤️

 7. Magda 4 september, 2017 on 07:00 Svara

  Så spännande med huset. Håller tummarna såklart. Hoppas veckan börjat bra för er alla.

  Kram ❤️

 8. T 4 september, 2017 on 08:48 Svara

  Lycka till med huset ! Minns när vi köpte vår villa. Funderade hur vi skulle fylla den. Nu, några barn senare, önskar jag mig en våning till.

 9. C & livet 4 september, 2017 on 14:51 Svara

  Heja er! Heja huset! Och heja tålamodet! <3
  Jag håller alla tummar och tår för er, ni är så väl värda all lycka och kärlek.
  KRAM!

 10. Johanna 4 september, 2017 on 16:58 Svara

  Håller tummarna ❤

 11. Malin.k 4 september, 2017 on 21:30 Svara

  Herregud jag brukar inte kommentera men Johanna vet inte vad hon pratar om. Har själv D1 och pump, min tanke är efter många larmnätter och många diabetesår man blir inte stabil 24/7 i blodsocker. Tyvärr. Det är det enda jag är säker på och det gäller de allra flesta. Livet måste gå vidare med allt som tex husköp osv kämpa på Josefine med familj ni är hjältar allihopa.

 12. Astrid 4 september, 2017 on 22:05 Svara

  Lykke til med huskjøp👍👍👍

 13. Hanne 5 september, 2017 on 00:54 Svara

  Krysser fingrene for dere og gleder meg til å se/høre mer om evt hus :)

 14. Lisa 5 september, 2017 on 12:16 Svara

  Håller alla tummar för er! Lite flyt nu, kramar!

 15. Emma 6 september, 2017 on 06:07 Svara

  Håller alla tummar och hoppas allt går vägen för er! Så spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna