VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DEN BRUTALA VERKLIGHETEN

Jag dokumenterar för att det är värdefullt i framtiden. Det är också värdefullt att alla får veta hur brutal sjukdomen är och att den kan drabba vemsomhelst närsomhelst. Först då kan andra förstå lite mer, hjälpa till i en akut situation och framförallt bidra till att forskningen går framåt.


Med allt stöd omkring oss är vi starkare. Idag har alla bidragit ❤️??


Elians läkare besökte oss idag och som jag önskade så kommer hon även följa Eskil. Det känns bra. Hon behövde bara ge oss en blick så bröt vi ihop. Hon vet hur tungt detta är och blir.
På slutet här ikväll var äldsta prinsen så låg att han inte kom sig hem så äppeljuice och annat behövde få jobba länge innan han tillslut började stiga i socker igen. Hur ska detta gå? Det bara måste gå.


Annons

Kommentarer


 1. Milla 17 augusti, 2017 on 21:09 Svara

  Ni kommer klara det ❤❤❤

 2. Madelene 17 augusti, 2017 on 21:15 Svara

  Det gör ont i hela mig.. finner inga ord! Mina varmaste lyckoänskingar och tankar till er!

 3. T 17 augusti, 2017 on 21:28 Svara

  Hur märker man? Jag tänker viktnedgång? Törst? Urinmängder? Acetonandedräkt? Eller vad händer? Önskar er allt gott. Kan kommunen ställa upp med en assistent nattetid?

  • Johanna 17 augusti, 2017 on 21:38 Svara

   Jag önskar också veta, vad händer när det blir akut, hur märkte ni? Berätta gärna när du orkar 💙 Har också barn och detta är en fasa. Massa styrkekramar till er. Önskar att det kommer botemedel och önskar att ni får styrka och kraft att orka med detta. Ni bara måste få hjälp utifrån nu. Ber för er! 💙💙💙

 4. Caroline 17 augusti, 2017 on 21:29 Svara

  Det kommer att gå! Och det är bra att du dokumenterar, det är ett sätt att bearbeta (även om det ju inte försvinner) och att prata och sätta ord på dina/era känslor.

  Är så otroligt berörd av att detta drabbat er ännu en gång.
  Tur att ni har så fin uppbackning ❤️

  Många varma kramar ❤️

 5. Hanna 17 augusti, 2017 on 22:14 Svara

  Fy så orättvist. Tänker på er. Kram

 6. Evelina 17 augusti, 2017 on 22:19 Svara

  Gråter när jag läser och önskar jag kunde skicka över massor med styrka och energi till er….Ni kommer fixa detta!!

 7. Viola 17 augusti, 2017 on 22:39 Svara

  Åå så tungt. Lider med er idag. När sorgen redan finns där så drabbas ni igen. Det ljusa är kärleken ni två har till varandra och till barnen. Och era nära som finns där när livet gör en vändning och blir tungt.
  💔❤️

 8. Linn 17 augusti, 2017 on 23:04 Svara

  Så jädra förbaskat orättvist. Lilla fina eskil. Läser dina inlägg och vill bara grina. Kan inte ens föreställa mig eran sorg, ilska och förtvivlan. Så maktlöst. Ni kommer att fixa detta men ni måste också få sörja. Ska bli månadsgivare till diabetes typ 1 forskning. All kärlek till er / bloggläsare som följt med från början.

 9. Charlotte 17 augusti, 2017 on 23:25 Svara

  Sorgen ar stor men jag vet att ni kommer fixa det har gumman.Ni ar sa starka. Tanker pa er HELA tiden. Ring om du kan och orkar.

 10. Renée 18 augusti, 2017 on 00:42 Svara

  En läsare till som varit med väldigt många år men sällan kommenterar. Detta berör mig djupt. Vi har precis fått vårt andra barn. Jag sörjer att vi hamnade på neonatal med båda våra barn. De återhämtade sig och mår bra men förstår verkligen din förtvivlan då du skriver att det är för alltid för er och Eskil. En mardröm för en förälder.

  Jag måste verkligen rekommendera er samtalsstöd (kurator, psykolog eller liknande). Man kanske inte tror att det är något för en själv men våga testa och ge det en chans! Det kan ge en så mycket och rädda en från de djupaste svackorna.

  Sen hoppas jag innerligt att det finns någon typ av avlastningsstöd ni kan söka, assistenter eller något sådant. Jag tänker främst på era nätter. Som ni har kämpat! Det finns ju ingen rimlighet i att ni ska behövs kämpa med det helt själva. En människa måste få sova ibland för att kunna fungera. Finns inte stödet att söka så försök få hjälp att göra upp en rimlig plan för nätterna, och en rimlig plan för återhämtning.

  Kämpa på! Man klarar mycket mer än man tror men glöm inte att man inte kan klara allt och måste få bryta ihop ibland ❤️

 11. Maria 18 augusti, 2017 on 06:50 Svara

  Om det är någon som klarar det är det ni!
  Många många kramar till hela familjen

 12. Linn 18 augusti, 2017 on 06:56 Svara

  Mitt hjärta gör så ont när jag läser vad ni drabbats av, igen! All styrka och kärlek till er ❤️

 13. Magda 18 augusti, 2017 on 06:59 Svara

  Älskade ni. Så fina bilder men av en sån tråkig anledning. Hoppas att ni har många runt er som kan hjälpa till och avlösa er. Så att ni kan ladda energi för att fortsätta kämpa. En daglig kamp är så krävande. ❤️

  Det finns diabetes i både min och min mans släkt så vet hur hemskt det är är.

  KRAMAR

 14. Jessica 18 augusti, 2017 on 07:45 Svara

  Lider så med er! Fruktansvärt 😪❤️

 15. Pernilla 18 augusti, 2017 on 07:50 Svara

  Tårarna bara börjar rinna så fort jag är in här nu. Tänker på era barn, men framför allt på er, just för att jag själv är förälder och tycker att det är svårt nog som det är utan sjukdomar. Jag har en vän med en son som har diabetes typ 1 och ser hur de får kämpa och hålla koll hela tiden. Nu ska ni hålla koll på två med diabetes, kommer ni någonsin att få sova lugnt igen? Men jag tycker att det är så bra att du orkar skriva om det och ni kommer att klara det, det tvivlar jag inte alls på, men blir så ledsen för er skull att ni måste gå igenom detta. Massa kärlek!

 16. Ida 18 augusti, 2017 on 08:51 Svara

  Nå sitter jeg på jobb og tårene bare triller… Som du skriver- det må jo bare gå på et vis. Men det er klart det kjennes hardt, som et nytt slag, og dere vet hva dere skal igjennom igjen. For en fin støtte Elian kan være for Eskild. Han (de) er heldig som har dere. Sender dere TUSEN styrkeklemmer💖

 17. Madelene R 18 augusti, 2017 on 09:09 Svara

  <3

 18. Linn 18 augusti, 2017 on 09:33 Svara

  Ni om några kommer fixa det ❤ Det är jättebra att du dokumenterar, både för oss som inte är så insatta sjukdomen och för att kunna visa för beslutsfattare varför ni behöver hjälp utifrån. Det borde vara en självklarhet att få assistans hjälp. Kram

 19. Sandra 18 augusti, 2017 on 09:38 Svara

  Styrkekramar ❤️

 20. Linda 18 augusti, 2017 on 10:18 Svara

  Sååååå otroligt sorgligt att Ni skall behöva drabbas av detta igen. Som Ni har kämpat med Elian. Jag instämmer med övriga att ni måste ju kunna få någon form av avlastning nu med _2_ diabetesbarn.
  Finns det diabetes i Er släkt? Med tanke på att även Eskil nu drabbats.
  Styrkekramar till Er

 21. Sandra S 18 augusti, 2017 on 10:44 Svara

  Lider verkligen med er! ❤️ Man ser så mycket kärlek i bilderna. Tack för att du orkar dela med dig, för även jag som en enkel bloggläsare tänker på er mycket! Förstår inte hur orättvist det kan vara. Stora kramar och all styrka till er! ❤️

 22. Kristin 18 augusti, 2017 on 12:25 Svara

  <3 Det hjelper jo ikke at jeg sitter her og syns synd på dere, men jeg har virkelig sendt dere mange tanker de siste dagene – til tross for at jeg ikke kjenner dere. Kan bare forestille meg hvordan dere har det og skjønner at dette er tungt å bære. Men jeg er overbevist om at dere klarer det og at det går bra! Også håper jeg dere får hjelp og støtte av den familie og gode venner. Det ser ut til at dere har begge deler.

 23. C 18 augusti, 2017 on 13:42 Svara

  Förstår att det ni går igenom nu måste vara så fruktansvärt , som en lång dröm som man tror kommer försvinna när man vaknar. Men tyvärr så blir det ju inte så .
  Det är så ledsamt 😢
  Jag jobbar på förskola och har där haft barn med diabetes , så jag förstår verkligen hur jobbigt och svårt det är . Vi pedagoger fick gå på kurser och lära oss allt så att vi kunde klara av allt vad det innebär med räkna kolhydrater , väga mat , stick i tån o finger , fixa allt med pumpen mm mm. Föräldrarna var också ett jättestort stöd , vi hade ofta kontakt under dagen , inga frågor var för dumma för att ringa om ❤️ Men innan jag kom i kontakt med diabetes på förskolan så hade jag ingen aning om vilken svår sjukdom det är ! Förstår inte varför det är så ?
  Många kramar till er ❤️💕❤️💕❤️

 24. Karin 18 augusti, 2017 on 15:05 Svara

  Jag känner inte er, läser din trevliga blogg då och då, men känner med er i denna fruktansvärda situation. Varför drabbas små oskyldiga barn?
  Jag jobbar inom vård /omsorg och träffar dagligen på människor som misshandlar sina kroppar med cigaretter, alkohol, droger och osund kost, men kan leva år ut och år in utan att drabbas nämnvärt av sjukdom. Orättvist!
  Skickar styrkekramar till er alla.

 25. Malin 18 augusti, 2017 on 17:24 Svara

  Jag har läst din blogg sen Elian låg i magen. Men kommentarer aldrig
  Nu finner jag inga ord

  Tårarna föll när jag såg inlägget på Instagram. Så nära men så långt borta.

  Att ni ska göra detta igen och gånger två. Fy fan vad världen är orättvis.

  Styrkekramar i massor från en trogen följare

 26. sofia 18 augusti, 2017 on 18:51 Svara

  Åh min tårar rinner när jag läser vad som har hänt. Är sjuksköterska och brinner för just diabetes och barn. Ska försöka hitta en kanal att nå ut om forskningen kring diabetes och informera. Nu finns det inga ursäkter längre. Det måste hända något inom forskningen och det angår oss alla direkt eller indirekt. Kämpa på. Stor kram

 27. Elin 19 augusti, 2017 on 00:23 Svara

  Men nej! ..jag finner inga ord.. är så såå ledsen för eran skull. och för lille Eskil ❤️ Man tror inte att det är sant 😢 Tänker på er och skickar massa varma kramar 💗

 28. Emma 19 augusti, 2017 on 13:59 Svara

  Va otroligt fin Storebror är mot liten! <3

 29. Helena 21 augusti, 2017 on 07:57 Svara

  Finns inte ord för sorgen och chocken hos mig när jag läser vad som drabbat er. Hittar inte heller ord nog att formulera mig för dig. Allt känns så litet.
  Men jag tänker på er, och hoppas ni ska hitta en ok vardag i detta så småningom.
  Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna