VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HELLO WEEKEND!

aamodthome_ikeasofa - 1

Fredag, sol och i kalendern står de Freska (vaskehjelp) kom ska komma och svinga sitt trollspö medans jag arbetar idag. Det är ett beslut jag aldrig har ångrat, att lägga pengar på hjälp med något som tar sån tid. Jag har faktiskt klarat av att slappna av mer i städandet också och ”överleva” mer damm under veckorna så länge jag vet det blir riktigt rent en gång i veckan.

indiska_skjort - 1

Varm mamma mitt i morgonrushen. Puh!

reeboksko_hvite - 1

Jag kramar ur det sista av sommaren 2017 och vi har endast interna möten idag = extra casual. Kjol Indiska och topp gammal från hm. 

Ska ni göra något kul i helgen?


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 11 augusti, 2017 on 15:09 Svara

  Vilken härlig kjol! Det är sista lediga helgen innan jag börjar jobba igen efter semestern så tänkte krama ur det sista. :-) Imorgon är det gårdsfest med alla grannar och det ska bli kul att lära känna grannarna lite mer.

 2. Emma 11 augusti, 2017 on 19:22 Svara

  Vad din du är. Strålar om dig. Vi ska se när pappan i huset har fotbollsmatch sen på söndag åker vi till stugan för några dagar. På torsdag börjar vi jobb o inskolning

 3. C 12 augusti, 2017 on 06:51 Svara

  Hjälp med städ är den snaraste investeringen man kan göra… Det som tar mig 5-6 timmar att åstadkomma gör de på 3 timmar och om man räknar på det (att jag jobbar under tiden) är det ju grymt kostnadseffektivt.

  I helgen ska jag efter denna första arbetsvecka ägna mig extra mycket åt barnen. Sjuåringen saknar mamma och är lite nervös inför klass två som börjar om en vecka, och tvååringen är mammig efter att mamma varit och jobbat. Så vi ska slappa i soffan, leka i parken, baka och bara vara nära. Och så ska jag träna, tänkte jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna