VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TRÖTT!

Barneklaer zara zarakids boyKompletterat byxor åt pojkarna – check. Zara är alltid så snabba med paketen. Elian har växt så mycket i sommar! Men jag köpte alltför stora byxor så mycket har han inte växt ?

Oj vilken dag! Hemma har det verkligen kokat med saker att göra och jag känner lite att jag kvävs av alla to dos ibland. Jag glömmer det är mycket med tre barn och blir liksom chockad över min egen reaktion. Som ni ser går det upp och ned som allt annat. Från att vara förälskad i vardagen till stress och trötthet. Precis som livet är.

Man kan tro det beror på bråkiga ungar men idag har det bara handlat om känslan att vi bor alldeles för trångt. Jag blir galen. Vi får inte plats med kläder, förvaringen fungerar inte! Jag ger bort, rensar och imorgon ska många påsar till Fretex. Men ändå det är bara att inse att vi kommer behöva flytta innan MAX två år. Vi trivs med våra underbara grannar. Allt är nära. Men vardagen blir lidande när det praktiska inte fungerar. 

Sådär då är det ute ur mitt system. Att min man jobbar mer än han är med oss är förstås också jobbigt. Han hämtade barnen idag och behövde sen åka tillbaka och jobba hela kvällen. Om han inte jobbade för sig själv hade jag inte gått med på det kan jag lova.

Trött kram från mig. Som blev sååå glad att Ray Donovans nya säsong startat på HBO. En liten ljusglimt i tvättmörkret. 


Annons

Kommentarer


 1. Anne 11 augusti, 2017 on 10:49 Svara

  Har du testat KonMari-metoden? Kanske hjälper lite tillsvidare. Man börjar med att läsa boken, ”Konsten att städa” av Marie Kondo, sen formulerar man sin målbild. Det handlar inte om städning egentligen, utan mer om decluttering. Man behåller bara grejer som gnistrar av glädje. Kanske kan passa dig?

  • prinsessansdagbok 11 augusti, 2017 on 10:54 Svara

   Det låter som något för mig och jag försöker nog jobba så själv redan nu men det går långsamt… Tack för tips! Stor kram

 2. Charlotte 11 augusti, 2017 on 17:39 Svara

  Åh- diskussionen om prioriteringar ang jobb hade vi igårkväll också!
  Jag jobbar numer 90% och N åker vid 7.30 och kom igår hem 21.00….han är ju också egenföretagare så visst, hans jobb gynnar hela familjen men ändå, ibland är det extremt tufft att själv jobba, hämta trötta barn (och vara trött själv) och sedan köra allt kvällsfix och all skjutsning själv…
  <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna