VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PICS FROM THE LAST DAYS

prinsessansdagbok_skatan

 

Eskil har valt solbrillor som han bara tokgillar.

img_7193.jpg

skatan_strandskatan

img_7184.jpg

Min Ella <3

skatan_fiskekrogskaldjursgryta

Skaldjursgryta på Skatan.

img_7201.jpgimg_7200.jpg

Våra äldsta pojkar <3<3

img_7197.jpg

skatan_restaurant

skatan_fiskekrog

Min Charlotte. En unik vän som är god raktigenom. Vi har minnen tillsammans sen vi var 7 år gamla, vi har gått alla skolår tillsammans utom första året. Vi vet om varandras innersta och känner varandras familjer. Det är en sån skatt att ord blir fattiga. Hon är den som alltid får mig glad, som alltid kan trösta och som alltid alltid finns där. Jag är evigt tacksam. Våra olikheter gör att jag får större tolerans för det som är tvärtemot allt jag själv är. Viktigt det med.

img_7195.jpgsundsvall

img_7203.jpgimg_7187.jpgimg_7189.jpg

Moster <3

stockholm_vasagatan

Jag blir lycklig i Sverige! Vi ikväll på väg hem till hotellet.

hotell_central

Vi har haft UNDERBARA dagar! Jag har kopplat av från bloggem och bara njutit tid tillsammans med min bästis och barnen. Att vara ensam med fem är ganska busy kan jag lova. Ikväll har vi ätit hummer och myst på restaurang i Stockholm E, barnen och jag och nu ska vi sova på vårt hotell. Imorgon väntar en heldag med möhippa! Det ska bli så obeskrivligt roligt.


Annons

Kommentarer


 1. Maja 8 juli, 2017 on 10:01 Svara

  Så härligt beskrivet. Underbart m vänner

  • prinsessansdagbok 11 juli, 2017 on 23:39 Svara

   Ja verkligen underbart!

 2. Victoria 9 juli, 2017 on 13:23 Svara

  Vilket vackert hår Ella har!!

  Kram

  • prinsessansdagbok 11 juli, 2017 on 23:38 Svara

   :) Tack!

 3. Henriette 10 juli, 2017 on 19:37 Svara

  På det siste bilde av deg ser du ut som en filmstjerne⭐️Gud så vakker du er💗 Kos deg med din fine familie.
  G☀️D sommer
  Henriette

  • prinsessansdagbok 11 juli, 2017 on 23:38 Svara

   Men du da. TAKK snille! GOD SOMMER til deg og. Stor klem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna