VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

RENAULT LANSERAR APPEN C-ME!

 

Catchingupodden samarbetar som ni som lyssnar vet med Renault och deras nya familjebil Renault Megane. Vi tycker det är ett bra fokusområde de satsar på och vi är i minst sagt målgruppen då  det är en familjebil. Funktioner som stort bagageutrymme så allt ryms när man ska på familjetur, massage i förarsätet, keyless och att baksätet har god plats känns viktiga för mig och oss som kör mycket bil och ofta ganska långa sträckor.

Nästan var tredje familj känner att de inte pratar tillräckligt mycket med varandra i hemmet, enligt en ny Sifo-undersökning från Renault. Men vad händer då med de viktiga samtalen där alla familjemedlemmar får prata ut, om stora och små ämnen?

Såhär tänker Renault Megane om den saken:

”För oss är det viktigt att visa familjer att vi förstår vardagslivets utmaningar, både i och utanför bilen. Vi tror att bilen idag är en förlängning av hemmet, ett extra rum där samtal man inte alltid har tid med i vardagen kan få ta plats. För att hjälpa familjer att komma varandra närmare skapar vi konversationstjänsten C-ME, som kurerar rättvisa samtal där alla i familjen får säga sitt. ”

Vi har provat och jag säger bara: PROVA ni med! Det är riktigt roligt och smidigt för att få ett samtal att flyta bra i bilen utan bråk och att barnen avbryter varandra. Om jag ska vara ärlig är jag också rätt duktig på det så vi alla fick träna. Vi pratade om hur reglerna ska vara när jag är ensam med alla tre barnen, vilka middagar de önskar sig på semestern och annat roligt. Barnen gillade det massor och vi kommer definitivt använda appen fler gånger i bilen.

Ladda ned appen C-ME här.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna