VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BUSY BEING A DANCEMOM!

IMG_6811

Ella til vänster i bild. 

Det har varit en AMAZING helg! Igår var jag såkallad ”dancemom” all day. Nio timmar med 14 tjejer och lika många öron som skulle av och på inför tre shower. Jag fick se en show med familjen så det var inte nonstop men när vi rullade iväg för kvällen i Bestemors nya bil gäspade jag hela bilresan.

Jag har varit så STOLT i helgen att jag nästan sprack. Sen var det verkligen magi att få vara med bakom och stå i kulisserna. Vilka duktiga människor och dansare.

IMG_6873

Jag bjuder på en tokig bhbild. Men vi åkte till Åpent bageri och åt MAGISKT god pizza, jag och Svärmor delade på våra så jag fick smaka både på carpaccio av ren och på stark salami. Ella smaskade i sig sin på nolltid och avslutade med brownie. Har man varit så duktig hela dagen ska man förstås få dessert.

IMG_6876

IMG_6890

Bestemor ♥

IMG_6877

Min älskade Ella.

IMG_6896

En helt underbar dag att spara i hjärtat.

Idag har det varit sen frukost, terasshäng, långprommis och håll i er nu många svettiga timmars trädgårdsarbete. I loved it. Detta ska bli min nya grej, jobba hemma i trädgården.

Nu ska jag ordna måndagens matpacker och hålla tummarna för blodsockret som är allt annat än bra.

KRAM


Annons

Kommentarer


 1. Sandra 19 juni, 2017 on 11:00 Svara

  Hej! Tänkte bara fråga vart din fina kjol kommer ifrån

  • prinsessansdagbok 19 juni, 2017 on 15:33 Svara

   Från Lindex! Kram

 2. Johanna 19 juni, 2017 on 19:37 Svara

  Hej! Var kommer din supersnygga väska från?
  Din blogg är så härlig, både glad o
  ledsen (som livet ungefär)! Ha en härlig kväll:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna