VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ATT FASTA I 4 TIMMAR

Tittut i torsdagen. Morgonen hemma startade med att få iväg barnen till skolan. Sen hade jag lovat Eskil att gå med honom så han fick cykla till barnehagen. Det är ju bara roligt och mysigt och föregår alltid smärtfritt med glädje. Men idag gick vi ut på terassen och hängde en tvätt i morgonsolen och då var det kört.
Eskil skulle vara hemma och parkera bilar på terassen idag. Något som passade dåligt med mina planer så tillslut hängde han med när jag lovade en liten liten busstur också. Puh!

På bussen ??❤❤

Sen möte och smoothie innan jag började fasta inför ultraljud av magen 4 timmar senare.


Alltså vi har sommar i Oslo och det är LJUVLIGT!


Jag blev kär i ett par alltför långa byxor (Zara). De kan såklart sys upp men de var också på gränsen i storlek och jag orkade inte hämta en större.


När man fastar är det smart att tänka på annat så jag hade en avtale hos CecilieMelli och la upp plus köpte en rosa drömkjol som jag ska ha på mig på bröllop i sommar.
ALLT är så fint hos Cecilie Melli ???

Sen var det dags för ultraljud. Inget nytt bråck men större magdelnig. Världens sötaste man som jag mötte sist också. Han sa att denna delningen är väldigt stor för mig då jag inte är så stor. Ganska logiskt att en delningens betydelse beror på personens kroppsbyggnad och inte bara på antal centimeter.  
Jag kommer sy ihop musklerna oavsett vad. Det är inte fettsugning eller hud jag vill ta bort det är något som gör att min kropp inte fungerar. Han sa också att alla som säger jag kan träna ihop detta har fel. Det vet alla läkare. Det känns skönt att bli tagen på allvar.


Att äta efter ultraljudet var gott minst sagt?


Annons

Kommentarer


 1. Linn 15 juni, 2017 on 22:19 Svara

  Hej. Misstänker att jag också har stor delning, fött 3 barn och haft stoor mage varje gång. Men hur går man vidare om man vill få kontrollerat och ihopsytt? Betalar man själv? Är de via vårdcentral?

  • prinsessansdagbok 18 juni, 2017 on 22:48 Svara

   Hej fina du beklagar sent svar.

   Du kan ligga på rygg och göra en situps. När magen är spänd känner du i mitten runt naveln om du kan få in några fingrar mellan musklerna. Det är nog vanligt med 1-2 cm efter flera barn tror jag. Kontakta din fastläkare. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna