VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN SPECIELL DAG


Blomkålsris är så gott! Det handlar hela tiden om val

Status hos oss:


Fotbollsmatch för sonen en fredagskväll och krasslig tjej hemma i soffan. Underbar sommarvärme har kommit till oss. Eskil, jag och Tante Heidi hängde med och såg på fotbollen och Ella vilade.Den här dagen var speciell. Jag kommer berätta varför inom kort. Det jag skrev om i gåtor för någon dag sen har fallit på plats och jag tog ett val. Dagen var inte lätt att genomföra men nu är det gjort. Allt blir bra.


Önskar er en härlig helg ❤


Annons

Kommentarer


  1. Jessica 20 maj, 2017 on 15:16 Svara

    Beundrar dig för att du, trots motgångar och tuffa beslut, ändå alltid ser det positiva i det som sker. En egenskap jag önskar jag hade! Tack för en bra blogg och för att ni gör världens bästa podd! Kram

  2. Charlotte 20 maj, 2017 on 17:37 Svara

    Utan att veta vad det handlar om så brukar tuffa beslut ofta leda till goda saker!

    Kram och trevlig lördag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna