VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HEMMAKONTOR & PODDSLÄPP!

Jag tycker det känns lite orättvist att barnen var tvugna att pallra sig till skolan tidigt imorse men jag har ju bara hemmakontor, jag är inte ledig. Men att kunna vila nacken och svara på mail, äta äggröra i träningskläder är lyx just idag. Jag ska till kiropraktorn och ordna med låsningar efter lunch, jag fick gå på migränmedicin igår för att fungera då har jag inte tagit hand om mig ordentligt.

Jag möblerade om soffan igårkväll / natt och det tyder oftast på att något sker inom mig. Jag möblerar som terapi. Därför behövs ett större hus hahaha alla kreativa lösningar jag haft härhemma… Det var lite dålig stämning när jag pajade ett eluttag och internet försvann men jag körde taktiken breathe in, breathe out och lät det inte bli ett stort bråk. Det känns bra att bemöta lite lugnare.

Vi kör nyttigare mat härhemma så igår var ett undantag med alla godsaker. Jag mår SÅ mycket bättre utan allt onödigt socker och är glad E också vill köra mer sund livsstil. Man behöver det som trötta småbarnsföräldrar.

Igår släpptes veckans avsnitt av vår podd, vi pratar om att resa med barn och om skilsmässorna omkring oss. Appen KRY presenterar vårt avsnitt och vi hoppas ni vill lyssna.

KRAMAR!


Annons

Kommentarer


 1. Maja 18 maj, 2017 on 19:00 Svara

  Hejsan!
  Vi är oxå trötta småbarnsföräldrar som behöver äta nyttigt, men det blir en ond cirkel. Orkar inte äta bra för jag är trött, blir trött av det jag äter😫
  Vore superkul om du lade ut lite matlistor (om ni gör det) eller bara mer av vad som äts hemma hos er🙂
  I övrigt, såååå kul att följa er, speciellt nu när du jobbar mer. Livspusslet!! Jag börjar jobba i höst efter en tid hemma med trean. Spännande men oxå läskigt!
  Stor kram!

 2. Johanna 18 maj, 2017 on 20:01 Svara

  Hoppas du mår bättre.
  Tack för en härlig podd…ser fram emot onsdagarna 😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna